26.1 C
Budapest
2022. augusztus 19., péntek
Magyar Jelen
BelföldHumorKiemelt

Ázott kutyaként menekültek a kétfarkúak Vácon (videó)

A balliberális előválasztáson induló Kétfarkú Kutya Párt közterületi aszfaltfestésekkel borzolja a váciak idegeit. A Mi Hazánk Mozgalom váci szervezete panaszbejelentések után lépett fel a nemcsak környezetkárosító, de véleményük szerint értelmetlen és a városképbe sem illő mázolás ellen.

“Ennek a festegetésnek semmi haszna nincsen, sőt a több mint ezer éves barokk városunkban csak ront az állapotokon, amiről a Budapestről érkezett pártelnöknek egyértelműen tudomása sem volt”

– mondta dr. Csereklye Krisztina, a Mi Hazánk váci elnöke.

A kutyapárt megjelent aktivistái a váci radikálisok fellépése ellenére sem kívántak tágítani és folytatni szándékozták a festésüket, ezért a váci mihazánkosok ürgeöntéshez hasonlatosan kiöntötték a városukból a pingáláshoz bemelegedett Kétfarkúakat.

A hatósági eljárást követően a baoldali összefogás polgármestere fogja elbírálni, hogy belefér-e a váci városképbe a művészi alkotásnak messze nem nevezhető munka.

 

További híreink

Kicselezi az 500 fős létszámkorlátot a Mi Hazánk a majálisán

Kemény János

Pécs: A tankerületi központ nem támogatja az efféle iskolai érzékenyítést

Szabó Norbert

Egy hónap múlva napi tízezer lehet a fertőzésszám Magyarországon

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben