22.4 C
Budapest
2021. június 21., hétfő
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

DK-s bombahírként tálalja az RTL azt a leleplezést, amit a Mi Hazánk tett meg egy hónapja

A frissen kinevezett államtitkár, Kóti Tamás még újbudai önkormányzati cégvezetőként elkövetett mutyijai miatti feljelentés a hír az RTL Klubon, persze a DK-s polgármester mostani feljelentése nyomán, miközben a Mi Hazánk már karácsony előtt feljelentést tett és sajtótájékoztatót tartott ezekben az ügyekben is, a polgármester meg most csak azután lép, hogy már kellemetlen volt neki, hogy Novák Előd feljelentése nyomán hallgatják ki őt.

Jellemző a mai médiaviszonyokra, hogy a balliberális szerkesztőségek soha nem tudósítanak a Mi Hazánk sajtótájékoztatóiról, a kormánypártiak pedig csak akkor, ha az nem kellemetlen a Fideszre nézve. Így bár Novák Elődnek a “39 milliós kifizetés egy önkormányzati cég ügyvezetőjének egy év alatt – a Mi Hazánk feljelentést tesz” című sajtótájékoztatójára elment a köztévé és a HírTV tudósítani, de amikor megtudták, hogy fideszes cégvezetőről van szó, valami “rejtélyes okból kifolyólag” a leforgatott anyag mégsem került adásba. Portálunk persze tudósított róla. A fideszes és balliberális média igyekezett elhallgatni, de a DK-s polgármester lépéskényszerbe került, amikor már a BRFK Korrupciós és Gazdasági Bűnözés elleni Főosztálya lépett a Mi Hazánk Mozgalom feljelentésére:

Feljelentést tettem megalapozottan, ezért kihallgatásra hívott a BRFK Korrupciós és Gazdasági Bűnözés elleni Főosztálya,…

Közzétette: Mi Hazánk – Újbuda – 2021. január 14., csütörtök

A DK-s polgármester mostani feljelentése ráadásul olyan átvilágításra hivatkozik, melyet titkosított, de Novák Előd nyilvánosságra hozta a jelentést, illetve a feljelentése keretében benyújtotta. Ahogy a titkosított átvilágítás közzétételekor felhívta rá a figyelmet a Mi Hazánk politikusa:

a szakrendelő főigazgatója a fizetése mellé önmagával „projektvezetésre” is szerződött havi 370 ezer forintért 5 évre úgy, hogy a pofátlan szerződés későbbi felmondása esetén is ki kell fizetni a több mint tízmilliós megbízási díjat.

Novák Előd feljelentésében ezen kívül többek közt egy százmilliós prémiummutyira is rávilágított, mely ciklusokon átívelően, a Fidesz és a balliberális pártok által egyhangúan megszavazva folyik.

Fotó forrása: hvg.hu

Kapcsolódó: https://magyarjelen.hu/novak-elod-feltarta-39-millio-egy-ev-alatt-a-fideszes-onkormanyzati-cegvezetonek/

További híreink

Még több katonaiskola jön

Dunai Tibor

Izraeli miniszter: csak az amerikai jóváhagyás után lesz annektálás július folyamán

Dunai Tibor

Záporokra és zivatarokra számíthatunk a héten országszerte

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben