35.2 C
Budapest
2022. augusztus 17., szerda
Magyar Jelen
BelföldBűnügyHírek

Dúró Dóra: a Mi Hazánk a legerősebb ellenzéki párt, a Jobbik megmaradt politikusai hullarablók

Dúró Dóra a Napi Aktuális vendége volt, ahol a Jobbik jelenlegi politikai és morális állapota mellett azt is kifejtette, hogy hogyan tudott a Mi Hazánk már a választásokat követő első felmérésben a legerősebb ellenzéki erővé avanzsálni.

Amikor néhány évvel ezelőtt azt mondtuk, hogy a Jobbik letért az eredeti útjáról már akkor látszódott, hogy ennek a vége csakis az elvtelen elgyurcsányosodás lehet, jellemezte a még megmaradt Jobbikot a Mi Hazánk elnökhelyettese, aki azt is hozzátette, hogy a napi aktuálpolitikán és a Gyurcsány-koalícióba való betagozódáson túl a Jobbik olyan erkölcsi lakmuszpapírokat is elfelejtett, mint például 1956.

(Emlékezetes, hogy a Jobbik legutóbbi Corvin közi 56-os megemlékezésén az azóta már onnan is kilépett Stummer azokat a Pongrácz fivéreket becsmérelte, akik oroszlánrészt vállaltak a szovjetek elleni reménytelen fizikai küzdelemből.)

A Mi Hazánk 2018-ban az ilyen és ehhez hasonló morális árulások sorozata miatt vált ki a Jobbikból és alakult önálló mozgalommá, ugyanakkor az elmúlt évek során olyan új kíhívásokra is sikeresen reagált, mint a koronavírus -és az oltásterror, vagy a végrehajtó-maffia népnyúzó működése.

Előbbiben egyedül a Mi Hazánk foglalta el azt az álláspontot, hogy semmilyen hátrány ne érhesse az oltatlanokat, az oltásalapú társadalom helyett a munkaalapút kell előnyben részesíteni, utóbbiban pedig már évekkel a Völner-Schadl-Rogán(?) botrány kirobbanása előtt, a pártok közül elsőként hívta fel a közvélemény figyelmét – emlékeztetett Dúró Dóra.

Dúró Dóra úgy látja, hogy ezek az aktuálpolitikai és morális vállalások vezettek el oda, hogy mára

a Mi Hazánk lett a legerősebb ellenzéki párt.

A Jobbik a végóráit éli, a megmaradt parlamenti képviselői pedig politikai hullarablók– fogalmazott nyíltan.

A műsorvezető kérdésére szóba került a néhány nappal ezelőtti kerepesi lövöldözés is, ahol egy ártatlannak indult óvodai ballagás alakult át százas nagyságrendű lövöldözéses tömegverekedéssé.

Dúró rámutatott arra, hogy a nagykörúttól és a belvárosi liberális szalonoktól csak félórányira lévő településen a hírhedt Gyár utca egy olyan harmadik világ képét festi, amelyet a döntéshozók vagy nem látnak, vagy nem akarnak látni. A faluban közbiztonságról nem lehet beszélni, a cigánygyerekek nem járnak iskolába, rend helyett szemét uralkodik, a rendet fenntartani hivatott szervek pedig a jogszabályi háttér hiátusai miatt tehetetlenek.

Kerepes polgármestere (akit szintén megfenyegettek már) többször is kérte a rendőrség megerősítését, de sem önálló kapitányságot, sem kellő számú körzeti megbízottat nem kaptak- vázolta fel a Mi Hazánk helyszínre is ellátogató képviselője.

Dúró Dóra szerint az, hogy van elég rendőr csak egy fideszes kommunikációs fogás, ráadásul az elkövetők már 72 óra után ismét szabadlábra kerültek, ami egyértelműen ráirányítja a figyelmet a rossz jogszabályi háttérre.

A Mi Hazánk a Parlamenten kívül és azon belül minden eszközzel élni fog, hogy megvédje a vidéki magyar lakosságot, ezért

a párt szigorúbb büntetési tételeket javasolva törvénymódosítást kezdeményez

– zárta gondolatait.

További híreink

Úszó EB: Karácsony Gergely a stratégiai döntéshozó testületben

Dunai Tibor

Újabb rémhírterjesztő hülyegyereket fogtak el a rendőrök

Szabó Norbert

Február 22-től ismét vonatok közlekednek Szeged és Hódmezővásárhely között

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben