19.9 C
Budapest
2021. szeptember 17., péntek
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Dúró: Saját háza előtt lincselték meg az idős férfit, hol a rendőrség?

– Saját háza előtt lincselték meg az idős férfit, és kövekkel betörték a házuk ablakát Jászapátiban – írja legújabb Facebook-posztjában Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese.

– László Attila, a Mi Hazánkkal szövetségben működő Magyar Önvédelmi Mozgalom elnöke máris meglátogatta őket, és elkezdődött az önvédelmi közösségépítés. Elképesztő közállapotok uralkodnak a Jászságban, nem sikerült rendet tenni, sőt egyesek még mindig azt hiszik, hogy bármit megtehetnek… Hol van ilyenkor a polgármester? Hol van a rendőrség? A Mi Hazánk az áldozatok mellé állt, és azonnal segítséget nyújtottunk számukra. Akit hasonló atrocitások érnek, ránk számíthat! Mi azt akarjuk, hogy végre a magyarokat is képviselje valaki – fogalma a politikus.

További híreink

Kína “globális közkinccsé” tenné a vírus elleni oltóanyagot

Dunai Tibor

Megfosztották szépségkirálynői címétől, mert kritikát fogalmazott meg a BLM-el szemben

Irányi Dániel

Rappelő Szél Bernadett kampányol a balliberális ellenzék jelöltje mellett (videó)

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen