21.7 C
Budapest
2022. május 18., szerda
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Dúró: Saját háza előtt lincselték meg az idős férfit, hol a rendőrség?

– Saját háza előtt lincselték meg az idős férfit, és kövekkel betörték a házuk ablakát Jászapátiban – írja legújabb Facebook-posztjában Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese.

– László Attila, a Mi Hazánkkal szövetségben működő Magyar Önvédelmi Mozgalom elnöke máris meglátogatta őket, és elkezdődött az önvédelmi közösségépítés. Elképesztő közállapotok uralkodnak a Jászságban, nem sikerült rendet tenni, sőt egyesek még mindig azt hiszik, hogy bármit megtehetnek… Hol van ilyenkor a polgármester? Hol van a rendőrség? A Mi Hazánk az áldozatok mellé állt, és azonnal segítséget nyújtottunk számukra. Akit hasonló atrocitások érnek, ránk számíthat! Mi azt akarjuk, hogy végre a magyarokat is képviselje valaki – fogalma a politikus.

További híreink

A kormánypárti többség továbbra is hatályban tartja a trianoni békediktátumot

Kemény János

Egyedül a Mi Hazánk nem tesz különbséget oltott és oltatlan ember között

Irányi Dániel

A Bild szerint dupla futam lehet a Hungaroringen

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen