11.9 C
Budapest
2022. szeptember 27., kedd
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemeltVideó

“Ez egy koncepciós eljárás” – ismét bíróság előtt Budaházy (videó)

Egy 2018-as esemény miatt idézte be a bíróság a jelenleg is börtönben lévő Budaházy Györgyöt. A mostani “ügy” egy nyilvános rendezvényen történt vita miatt alakult ki a Háttér Társaság lobbiereje miatt.

Ebben az ügyben Budaházy vádlottból tanú lett, de ennek ellenére bilincsbe verve, “terroristaként” vonszolták be a tárgyalóterembe a fogdából. A bíróságon szintén hosszú órákig tartották Budaházy-t étlen – szomjan egy váróteremben.

Stábunk végig követte a tárgyalást, ahol Budaházy védőjével és hozzátartozójával is beszéltünk, akiknek abszurd módon ennek az újabb tárgyalásnak köszönhetően nyílt lehetőségük kapcsolatot tartani az elítélt Budaházy-val.

Novák Előd a bíróság épülete előtt arról tájékoztatott, hogy a Mi Hazánk az öszödi beszéd nyilvánosságra kerülése után 16 évvel továbbra is minden eszközzel harcolni fog a 2006-osok szabadságáért. Az LMBTQ-lobbi ellen szintén folytatni kell a küzdelmet, ezt legközelebb szeptember 17-én a pécsi melegfelvonuláson kell megtenni – utalt rá a Mi Hazánk alelnöke.

További híreink

Időseknek szóló tájékoztatót fog megjelentetni a kormány

Dunai Tibor

Az összes korlátozást visszavonhatják Türingia tartományban június elején

Kemény János

Rémisztően sok adatot gyűjt rólunk a Facebook Messenger

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben