17.2 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

“Három hét múlva csodát kell tennünk” – végső harcra hív Toroczkai László

Ha valaki azt mondja nekünk 3 évvel ezelőtt, hogy kijárási tilalmat vezetnek be, hogy maszkban visszük a gyermekeinket iskolába, hogy a szomszédunkban a második világháború óta történt legnagyobb fegyveres konfliktus kezdődik, bizonyára nem hittük volna el, és egy szürreális filmben képzeltük volna magunkat. Hol vagyunk 2022-ben? Szabad sajtóról egyáltalán nem beszélhetünk, a közmédia egy kabaréra hasonlít, az RTL klub pedig az ukrán elnök, Zelenszkij sorozatát tűzi műsorra. A valósággal párhuzamosan kapjuk a virtuális, hamis képet – vázolta a Mi Hazánk elnöke a párt Múzeum körúti ünnepi megemlékezésén.

Egy ilyen történelmi helyzetben a két nagy tömb, nem, hogy nem tesz semmit a magyarság védelméért, de még arcon is köpnek bennünket. Orbán Viktor és a magyar kormány rendszeresen az arcunkba hazudik az orosz-ukrán konfliktus kapcsán – folytatta Toroczkai László, a Mi Hazánk kormányfőjelöltje.

A Fidesz asszisztálásával 2027-ig folyamatosan leválasztják Európát az olcsó orosz energiahordozókról, miközben Orbánék azt hazudják, hogy nincsenek szankciók és a magyar emberek nem fognak fázni, éhezni. Ha a leválasztás megtörténik, egész Európa térdre kényszerül majd. Ez persze nem spontán módon alakul, előre eltervezett eseményekről beszélünk, ahogy az első és második világháború esetében is, ahol az egyik cél a középhatalommá vált Magyarország teljes megtörése, majd a második világháború után a totális eltörlése volt.

Be kell nézni a színfalak mögé, nem szabad kizárólag a médiára, a sajtóra hallgatni. Tíz év alatt elérték, hogy az oroszok és ukránok annyira meggyűlöljék egymást, hogy hisztérikus állapotban gyilkolják egymást.

Olyan történelmi időkben, amelyben most élünk, nem lehet egy olyan ember miniszterelnök, Márki-Zay Péter, aki más állam állampolgáraként is esküt tett. Ha ez így lesz, akkor újra barikádokat építünk.

A következő években katasztrófális gazdasági problémák köszöntenek az országra, ehhez nem kell jósnak lenni. Tehetünk valamit ez ellen?

Fel kell ismernünk, hogy minden, ami velünk történik, az egy forgatókönyv része, amely mögött a politikai elit és a pénzemberek állnak. Ellenük politikai úton tudunk cselekedni. A pénzememberek és óriáscégek nem csak a vakcinákból, de az orosz-ukrán háborúból is rengeteget nyernek, például a fegyverszállítás révén.

Amíg a Fidesz ad a látszatra és a magyar emberek arcába hazudik, addig a balliberális oldal nem bajlódik ilyesmivel, ott még a miniszterelnök jelölt sem magyar állampolgár. Nem csak a Covid-diktatúra esetében, hanem az orosz-ukrán konfliktusban is ugyanazt az álláspontot képviselik.

Az elmúlt harminc esztendő azt eredményezte, hogy vagy a barikádokra kell mennünk, vagy meg kell nyernünk a választásokat, hiszen nincs még egy olyan politikai erő ma Magyarországon, amely szembe akar menni az egypólusú, globalista politikai világrend ellen.

Csak a Mi Hazánk írta meg a magyar emberekkel közösen a saját programját, hogy végre le tudjuk magunkról rázni azt a lipótvárosi értelmiséget, amely évtizedek óta mérgezi a magyarságot, a magyar nemzettudatot.

Vissza kell építenünk a magyar nemzetgazdaságot, akkor van rá esély, hogy nem tudnak minket belerángatni a harmadik világháborúba. A háború, az energiaválság, nemzetünk fogyása és elvándorlása csak a Mi Hazánk Mozgalom kormányzásával állítható meg.

Mi, mi hazánkosok évekkel ezelőtt arra vállalkoztunk, hogy teszünk még egy kísérletet a magyarság megmentése érdekében. Egy olyan szövetséget hoztunk létre, amely sokkal tisztább azoknál, akik ellen vívjuk a harcunkat.

Mi azért vállakoztunk erre a feladatra, hogy egy virágzó Magyarországot építsünk, ahol nem megállítjuk az elvándorlást, hanem hazahozzuk a kivándorolt honfitársainkat. Ahol erős magyar nemzetgazdaságot építünk, ahol megvédjük a magyar határt a betörő új honfoglalóktól. Egy olyan országot akarunk, ahol a magyarellenesség bűncselekmény. Ahol a gyarapodó magyar nemzetgazdaságból mindenki megkapja a támogatást ahhoz, hogy családot alapítson, hogy magyar gyermekeket neveljen.

Három hét múlva egy olyan történelmi tettet kell végrehajtunk, ami még Dávid és Góliát harcánál is nagyobb. De a Parlamentbe való bejutás sem a végcél. A Virradat programot tovább kell fejleszteni és a győzelemig kell vinni. Ez pedig óriási küzdelem és feladat lesz.

Erre a nagy harcra, erre a törtélelmi küzdelemre hívlak most titeket, amely nem lesz könnyű, de a végén miénk lesz a győzelem! – zárta gondolatait Toroczkai László.

(kuruc.info nyomán)

További híreink

Őrizetbe vett ittas járművezetőket állítottak bíróság elé

Dunai Tibor

Újabb terrorista sejtet számoltak fel a franciák

Szabó Norbert

A Mi Hazánk kiáll Wass Albert mellett

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen