0.3 C
Budapest
2022. január 18., kedd
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

“Hogy tudott ebben a kérdésben győzni a szélsőjobb?” – dühöngenek a “Pride” szervezői

A homokosok egyik folyóiratában is megállapították: “A Budapest Pride először arról kommunikált, hogy sikerrel kicselezték a Mi Hazánk Mozgalom trollkodását. Végül úgy néz ki, mégsem ez történt.” Feltették a kérdést: “Hogy tudott ebben a kérdésben győzni a szélsőjobb?” Elárulták azt is: “Ami a leginkább nem tetszik az embereknek, hogy azt olvashatták a Telex cikkében, hogy a felvonulás “rövidebb lesz”. Ez nagyon azt sugallja, hogy a vonaglók valamilyen szinten vesztettek és a Mi Hazánk Mozgalom korlátozta” – keseregnek a homoszexuálisok.

Felvonulók igyekeznek bizonygatni, ők legalább annyira “normálisok”, mint a többségi társadalom

A BRFK kitiltani kényszerült a Pride-ot a felvonulásaik történetének legszimbolikusabb helyeiről Novák Előd korábbi bejelentése és a Kúrián sikerrel járt jogorvoslata miatt, így a Szivárvány Misszió Alapítvány által bejelentett Andrássy út – Bajcsy-Zsilinszky út – Deák tér útvonalon nem vonulhatnak az LMBTQI-propagandisták a rendőrség végleges határozata szerint.

A Magyar Helsinki Bizottság buzivédő jogásza így mentegetőzött:

“Novák Előd kicsit túlbuzgó volt és tíz másodperccel éjfél előtt küldte be a saját tüntetését, ami viszont a rendőrséghez már éjfél után érkezett meg. Erre mondta később a Kúria, hogy ez így oké, és a határidőt magát is úgy értelmezte, hogy az Novák Elődnek legyen jó.”

Valójában a nagy számok törvénye alapján győzött a Mi Hazánk több tucatnyi bejelentésével, illetve a Kúria is három keresetükből csak egyben adott igazat a magunkfajtáknak, de a magukat kiváltságosnak tartó buziknak ez is szokatlan volt, így értékelték:

“Mivel a Kúria a rendőrséggel szemben a szélsőjobboldaliaknak adta az elsőbbséget, így a rendőrség nem tehetett mást, mint hogy visszavonja a Budapest Pride Felvonulás eredeti határozatát, hiszen abban még a miénk volt az Andrássy út egy rövid szakasza, amit a Kúria pedig a szélsőségeseknek ítélt.”

“Ilyen beteg ez az LMBTQ-mozgalom… Sajnálom őket, és igyekszem segíteni nekik, hogy meggyógyulhassanak – s közben nem engedhetjük, hogy megfertőzzenek másokat” – írja Novák Előd a Hundub-oldalán e “jókívánság” kapcsán.

A Budapest Pride képviselője azt is elárulta, hogy “ebben az évben ismét kimagasló nemzetközi támogatásra számítunk”, amit korábban Novák Előd is szóvá tett:

“Nem kérünk lezárások idején is szerte a világból ide szervezett aberráltakból, akik számíthatnak még további meglepetésekre a magyar ellenállás sok éve megedződött szervezeteitől és tagjaitól.”

Meglepetéssel készülhet a Jobbik is:

 

További híreink

Vascsővel és sprayvel sportolókra vadászott egy férfi

Kiss Albert

A vészhelyzet alatt is beindulnak a kilakoltatások

Faragó Dániel

A német kormányt nem avatták be az amerikai csapatkivonás tervébe

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen