19.7 C
Budapest
2022. október 1., szombat
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

Idegállapotba került, hát lefejelte a portást az Országos Kardiológiai Intézetben

Maszk nélkül érkezett egy férfi az Országos Kardiológiai Intézetbe. A portás figyelmeztette a szabályok betartására, válaszul a férfi lefejelte.

A férfi gyermeke és felesége miatt érkezett az Országos Kardiológiai Intézetbe, ahova a szabályokat nem betartva, maszk nélkül próbált belépni az intézmény területére. Mikor erre a portás felhívta a figyelmét, az dühében lefejelte.

A Mokkában az Országos Kardiológiai Intézet igazgatója, Dr. Andréka Péter nyilatkozott.

“Igazából nem is az a lényeg, ami most nálunk történt, hanem az, ami mögötte van. Hogy az emberek türelmüket vesztették és indulatossá válnak. Vannak rendelkezések, minden olyan rendelkezés, ami a betegek, a dolgozók védelmét szolgálja valamilyen szinten egy korlátozó rendelkezés. Az első hullámban ezzel nem volt problémánk, de most a második hullámban azt vesszük észre, hogy az emberek egy része sajnos türelmét vesztette.”

(Life.hu nyomán – Képünk illusztráció)

További híreink

Gyerekeket fogadtak be, aztán kiküldték őket strichelni

Szabó Norbert

A Mi Hazánk nyomására lépett a kormány

Gabay Dorka

A Mi Hazánk bejutása letörte a kutyapárt jókedvét

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben