15 C
Budapest
2021. szeptember 29., szerda
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Kizárólag fekete divattervezőknek vásárolt jegyet az idei Met-gálára Lewis Hamilton

275 ezer dollárért vásárolt asztalt magának a Met-gálán Lewis Hamilton, hogy maga köré ültethesse a “fiatal, tehetséges, Fekete (szigorúan nagybetűvel – a szerk.) divattervezőket”. 

Az idei Met-gálán is a meghívottak listáján szerepelt Lewis Hamilton. Az eseményre a belépőjegyek 35 ezer dolláros áron mozogtak, ami átszámolva több, mint tízmillió forint. A Forma-1-es pilóta a “sokszínűségre” és “befogadásra” hivatkozva kizárólag négereket gyűjtött maga köré, akiknek még a belépőjegyét is kifizette.

“Olyan időket élünk, mikor a sokszínűség, a befogadás a legfontosabb dolgok, én ezért küzdök a saját módszereimmel”

– állította Hamilton egy olyan korban, ahol négy fehér férfi már egy sorozatban sem ülhet egy asztalhoz. Legalábbis a Netflix, az HBO, vagy a Disney rendezésében semmiképp.

A vele készült interjúban egyébként hangsúlyozta is, hogy nem csak a tehetség, de a bőrszín is fontos szerepet játszott a meghíváskor.

Instagram-oldalán ráadásul még az egyik “fiatal fekete tehetség” által megálmodott függönyben ruhában is pózolt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lewis Hamilton (@lewishamilton) által megosztott bejegyzés

Forrás: cnet.com Fotó: Getty Images

További híreink

Római kori hajó került elő egy szerbiai szénbányából

Dunai Tibor

Tovább folytatódó momentumos magyarellenesség

Kemény János

Hamilton nyolcadszor nyert a Hungaroringen

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen