18.3 C
Budapest
2022. május 21., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Medián: 7%-on a Mi Hazánk

A HVG megrendelésére készült legutóbbi Medián-kutatásból azt emeltük ki, hogy mind a Fidesz, mind a balliberális tömb százezres nagyságrendben hagy magáról olyan szavazókat lemorzsolódni, akik valamilyen oknál fogva nem értenek egyet a kötelező oltással, vagy ők maguk is oltatlanok maradtak. 

Minden negyedik fideszes elutasítja a kötelező oltást- 5% fölött zárja 2021-et a Mi Hazánk

Az ATV műsorában a balliberális ellenzék szemszögéből elemezték a kutatást, amelyből az látszik, hogy az előválasztás utáni állapothoz képest az egyesült baloldal visszaesést könyvelhet el. Ennek megfelelően Márki-Zay Péterhez hasonlóan a műsor szereplői is vigasztalni igyekeztek a kormányellenes szavazókat.

A Medián rákérdezett a listás szavazatokra, ahol

a válaszadók 7%-a a Mi Hazánkat nevezte meg támogatott erőként.

Azt persze nem tudhatjuk, hogy ez a szám egy reális, vagy egy mesterségesen lecsökkentett értéket mutat, de ezzel együtt is tanulságos belenézni a liberális megmondóemberek alternatív valóságértelmezésébe:

A Mi Hazánk elnöksége országjárással kezdi az évet, a párt továbbra is fontosnak tartja a kötelező oltások elleni küzdelmet. Információink szerint a demonstrációk és a lakossági fórumok is folytatódnak. A pártelnök programjáról itt írtunk : 

Itt kezdi az évet Magyarország egyetlen oltatlan kormányfőjelöltje

 

 

További híreink

Legyünk büszkék! – ma van a “kiskormányzó” születésnapja

szilardkrebsik

Mindszenty bíboros a kommunizmusról

Szabó Norbert

Egyre durvul a helyet: sajtóirodáknak otthont adó toronyházat döntött romba egy izraeli légi csapás

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen