3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Megtelt a BRFK postaládája Novák Előd feljelentéseivel

Bár a rendőrség igyekszik a szőnyeg alá söpörni a korrupciós ügyeket, a Mi Hazánk alelnöke újbudai önkormányzati képviselőként számos feljelentést tett a politikusbűnözők ellen – írják a Mi Hazánk – Újbuda oldalán, felsorolva a konkrét eseteket:

Mint írják, ha a korrupciós ügyekre nincs is nagy nyomozási hajlandóság a rendőrségnél, mások érdekében van: 2 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegeti a rendőrség Novák Elődöt, éjszakai házkutatást tartottak, rabosították, DNS-mintát is vettek az ujjlenyomatvétel és a fényképkészítés mellett, mindezt pusztán az újbudai szivárványos zászló bevonása miatt, így próbálja a kormányzat megfélemlíteni a normalitáspárti erőket.

A Mi Hazánk Mozgalom helyi önkormányzati képviselőjeként egyedüliként tette szóvá Novák Előd, hogy a kerületi rendőrség nyomozáseredményességi mutatója 55%-ról 35%-ra csökkent tavaly, a lakásbetöréseknél pedig már csak 9% – közölték.

A teljes szöveg a linkre kattintva olvasható el.

Magyarjelen.hu

 

További híreink

Ismét “fontos” kérdésben döntött a WHO: átnevezik a majomhimlőt, mert a név “rasszista”

Irányi Dániel

Pozitívuma is van az elszabadult rezsiáraknak – a Jobbik bezárja irodáját

Faragó Dániel

Nem jön Budapestre a magyar helyreállítási terv elfogadásának bejelentésére az Európai Bizottság elnöke

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben