15.2 C
Budapest
2020. október 26., hétfő
Magyar Jelen
Hírek Kárpát-haza

Olcsón megúszta a FCSB a magyarellenes rigmusokat

Csaknem három hónappal a kupadöntő után tárgyalta a Román Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a FCSB szurkolóinak és játékosainak magyarellenes rigmusait, amelyek a bukaresti csapat ünneplése közben hangzottak el.

A játékosok is benne voltak

A júliusi 22-i FCSB–Sepsi OSK (1–0) finálét ugyan – a többi romániai mérkőzéshez hasonlóan – nézők nélkül rendezték meg, ám a győztes csapatot az edzőközpontnál váró szurkolók magyarokat és Magyarországot szidalmazó rigmusokkal és nótákkal fogadták, amelyeket a játékosok is énekelni kezdtek.

Nem fognak koplalni miatta

A fegyelmi bizottság a xenofób és rasszista megnyilvánulásokra vonatkozó legalacsonyabb pénzbüntetést, 5000 lejt (mintegy 375 ezer forintot) szabta ki a klubra, és ugyanennyit kell fizetnie Florin Tanase, Valentin Cretu és Andrei Miron játékosoknak is.

 

(nso.hu)

Kapcsolódó híreink

Saját anyját zsarolta, megöléssel fenyegette, meglopta

Kiss Albert

A Mi Hazánk is indul a jászberényi polgármester-választáson

Kemény János

Parlamenti választások vannak ma Szlovákiában

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben