33.6 C
Budapest
2022. augusztus 15., hétfő
Magyar Jelen
BelföldHírek

Póczik élettársának fia szervezte a prostikat az Borkai-féle adriai szexpartira

Póczik nem érti, hogy került a borkais zsarolási ügybe, pedig az élettársa fia szervezte a prostikat az adriai szexpartira.

Megszólalt a volt válogatott labdarúgó, akit a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda zsarolás bűntett kísérletével gyanúsít a volt győri polgármester, Borkai Zsolt szexvideós ügyében. Póczik József tagadta, hogy korábban megzsarolta volna az azóta lemondott városvezetőt és annak ügyvédjét, dr. Rákosfalvy Zoltánt. Az egykori futballista azt mondta, „nem is érti, hogyan került az ügybe”. Segítünk – írja a Privatkopo.hu.

A Privatkopo.hu értesülése szerint

Borkai Zsolt és dr. Rákosfalvy Zoltán (valamint néhány közeli ismerősük) adriai jachtkirándulására egy győri kötődésű férfi, ifj. F. Gábor szervezte a prostituáltakat.

Úgy tudni, a férfi üzletszerűen foglalkozik szexipari munkások közvetítésével és más kétes dolgokkal.

Vélhetően ifj. F. Gábor bízhatott meg két lányt azzal, hogy rejtett kamerával felvételeket készítsenek a jachton történt szexuális cselekményekről.

A videófelvételeket a kéjhölgyek átadták ifj. F.-nek.

Nem sokkal később Póczik József volt válogatott labdarúgóhoz került – eddig nem tisztázott körülmények között – néhány, a videófelvételekből kifotózott képkocka. Póczik több lapnak és televíziónak nyilatkozva azt állította, hogy tavaly nyáron egy, számára ismeretlen férfi rejtett telefonszámról felhívta, és azt közölte vele, hogy a budapesti Novotel recepcióján leadott a nevére egy borítékot, amelyet Borkai Zsoltnak kellett kézbesítenie. Póczik azt is mondta, hogy az autójába ülve rögtön megnézte, mit tartalmaz a boríték, és elképedt, amikor észlelte, hogy abban a győri polgármesterről és ügyvéd barátjáról készült „irritáló” képek lapultak. Borkaitól nem fogadott el pénzt a fuvarért, kvázi „jószolgálati tevékenységnek” tekintette a küldemény célba juttatását.

Sántának tűnik ez a történet.

Miért éppen őt – aki nem tartozik Borkai szűk köréhez – kérték fel a küldemény kézbesítésére? Miért autózott azonnal Budapestre egy ismeretlen személy homályos tartalmú hívásának eleget téve? Aztán: miért nyitotta ki a borítékot, ha egyszer nem ő volt annak címzettje? A pornográf fotók – Póczik állítása szerint – lezáratlan borítékban voltak. Eléggé hihetetlennek tűnik, hogy egy ismert politikust kényes helyzetben ábrázoló képeket nyitott borítékban hagyjanak egy szálloda recepcióján. Ez már-már sci-fi kategória.

És a legfontosabb:

Póczik miért hallgatta el a sajtó munkásai elől, hogy a Borkaiéknak prostituáltakat szervező ifj. F. Gáborral közeli kapcsolatot ápol? Ugyanis a Győrben nem túl jó hírnévnek örvendő férfi Póczik élettársának a fia.

Akit egyébként a nyomozók ugyancsak meggyanúsítottak a zsarolási ügyben. Ezek bizony lényeges momentumok az ügy vizsgálata szempontjából.

Póczik azt állítja nem kért, mi több, nem is fogadott el pénzt a polgármestertől. Jelentkezett viszont egy J. Zoltán nevű személy, aki zsíros üzlet reményében vette fel a kapcsolatot Borkaiékkal, és megvételre ajánlotta a titokban rögzített anyagot. Az jelenleg még nem világos, hogy J. Póczik állítólagos „kézbesítői munkássága” előtt, vagy közvetlenül azt követően lépett a színre.

Borkai szerette volna elkerülni a botrányt, ezért belement az üzletbe, dörzsölt ügyvédjét bízta meg az ügylet lebonyolításával. Dr. Rákosfalvy Zoltán polgári jogi szerződést kötött J.-vel, amelyben az eladó szavatolta, hogy nem készültek másolatok a kompromittáló képanyagról, továbbá kötelezettséget vállalt arra, amennyiben mégis felbukkannának újabb felvételek az adriai szexpartiról, az ügyvédtől átvett összeg (több tízmillió forint) dupláját fizeti vissza.

Úgy tudni, J. Zoltán a prostituáltakat szervező ifj. F. Gábor körébe tartozik, tehát a szereplők egy jól felépített, finoman hangszerelt zsarolási helyzetet teremthettek.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Póczikot – a tudtán kívül – csupán felhasználták a cél, azaz Borkaiék „megpumpolása” érdekében, vagy a bűncselekmény értelmi szerzője beavatta az ex-futballistát a tervébe, aki – a viszonyok és a végső cél ismeretében – eljátszotta a postás szerepét. Ami tény: a nyomozó hatóság azzal gyanúsítja a 66 éves férfit, hogy pénzt kért a titokban rögzített képanyagokért, kilátásba helyezve, hogy nemfizetés esetén nyilvánosságra hozatja azokat. Ezzel a fenyegetéssel megvalósult a zsarolás bűntette, amely azonban, mivel Borkaiék nem tettek eleget a követelésnek, kísérleti szakban maradt.

A nyomozók valószínűleg azt is vizsgálják, hogy ifj. F. Gábor és köre milyen útvonalon haladhatott tovább annak érdekében, hogy további pénzeket „csináljanak” a kezükben lévő „kincsből”, és a videófelvételek végül hogyan, milyen körülmények között kerülhettek nyilvánosságra „az ördög ügyvédje” elnevezésű blogon.

(Privatkopo.hu)

 

Kapcsolódó: A Magyar Nemzet információi szerint két prostituáltat is előállítottak Borkai szexvideós ügyével kapcsolatban.

További híreink

19 évesen szülte negyedik gyermekét: íme az év első szülöttje, Szelim

Faragó Dániel

Cserbenhagyásos gázolás a B-A-Z megyei Újcsanálosnál

Dunai Tibor

Toroczkai László: a történelemhamisítókról

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben