1.1 C
Budapest
2022. november 29., kedd
Magyar Jelen
Kiemelt

Rájött a boldogság titkára egy dán nő – nem borotválkozik többé

Egy dán nő, Eldina Jaganjac, végleg búcsút vett a szemöldökcsipeszétől és a borotvájától. 

 

A 31 éves Eldina Jaganjac azt mondja, sokkal jobban érzi magát a bőrében amióta elhatározta, hogy többé egy pillanatra sem fogja érdekelni, hogy mit gondolnak róla mások, nem akar megfelelni a férfiak által megalkotott szépségideálnak, írja a 24.hu.

A koppenhágai nő azt mondja, egész életében frusztrálta a nőkre nehezedő nyomás, ezért 2020 márciusában úgy döntött, nem szedi többé a szemöldökét és nem borotválja a bajuszát.

Azóta ugyanannyira nőiesnek érzi magát, de sokkal felszabadultabbnak.

Eldina folyamatosan tapasztalja, hogy emberek, különösen férfiak furán néznek rá, sőt be is szólogatnak neki, de azt mondja, így legalább könnyebben felismeri azokat az embereket, akiknek egy pillanatig sem szeretne a közelében lenni.

 

 

Azt mondja, utált korlátok között élni, és nem akarta elfogadni, hogy be kell tartania olyan szabályokat, amiket a férfiaknak nem. Elismeri, hogy miután felhagyott a borotválkozással és a szemöldökszedéssel, egy ideig kényelmetlenül érezte magát, de hamar megszokta, hogy kizárja a negatív véleményeket.

Állítása szerint sokkal jobb lett az élete mióta azt az időt és energiát, amit korábban arra fordított, hogy másoknak megfeleljen a saját céljai elérése fordíthat.

 

 

 

 

(fotó:mylifestylemax.com)

További híreink

Nyugat-Európában ma már teljesen általánosak a brüsszelihez hasonló zavargások

Horváth Tamás

Hollandia is “megünnepelte” a marokkói csapat győzelmét (videó)

Irányi Dániel

Schiffer András: Igazságot az engedetleneknek!

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben