13.2 C
Budapest
2021. október 23., szombat
Magyar Jelen
Külföld

Szabadon szeretésre szólít Salvini a homofóbia elleni világnap alkalmából

Május 17-én a homofóbia, transzfóbia és bifóbia elleni világnap van. Már akinek. Tény, hogy erről a jeles eseményről a baloldallal közösen kormányzó Matteo Salvini is megemlékezett csak úgy, mint az olasz napilapok többsége. 

Salvini súlyosabb büntetést kér azokra, akik nemi identitás, vallási meggyőződés, vagy etnikumhoz tartozás miatt bárkit diszkriminációban részesítenek.

Salvini népszerűsége folyamatos csökkenést mutat, nem is csoda, hiszen amióta kormányon van (a bevándorláspárti baloldallal együtt) láthatóan nem találja a mondanivalóját. Régi szövetségese Giorgia Meloni pártja (Frattelli d’ Italia) pedig egyre jobban szorítja ki a jobboldalról.

A fentiekhez biztos, ami biztos alapon még hozzátette azt, hogy szerinte a genderlobbit azért mégsem oké bevinni az óvodákba.

 

 

További híreink

Nagy-Britannia: alig nyitottak újra a boltok, már késeltek Burnley-ben

Irányi Dániel

Külföldi nyaralást egyelőre még ne tervezzünk

Dunai Tibor

Egy muszlim diáklány hazugsága miatt fejezték le a francia tanárt

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen