4.1 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

Telepi kultúra – VV Majka szerint a Mi Hazánk vírustagadó, a TV2 “sztárja” fel is pofozná az oltatlanokat

A Fidesz házi trash-csatornájának celebje, Majka a Partizán vendége volt, ahol Gulyás Mártonnal beszélgettek az élet nagy dolgairól. 

Majka és Tilla közös képe egyelőre mindent visz - Liner.hu

Index - Mindeközben - Majka belehalt Jociba

Az ózdi gettómilliomos kedveli a szerencsejátékokat, a belvárosi Gulyás pedig szemmel láthatóan igyekezett mindent megtenni, hogy VV Majka (Majesz) otthon érezze magát, ezért biztos ami biztos alapon rögtön pörgettek is egyet rouletten, vagy ahogy Ózdon mondják: véstek egyet ‘rulin’.

A műsor struktúrája szerint ezek után következett volna a “mély beszélgetés”, bár ezt biztosra venni elég nehéz egy Való Világ győztes, TV2-celeb, popférfi esetében.

A szó kis idő múlva az oltásokra terelődött. Gulyás ekkor kérdezte meg Majkától, hogy kötelezővé tenné-e a vakcinát. Majka határozott igennel válaszolt, majd kifejtette, hogy azért nem vállalt óriásplakátokon oltásokat népszerűsítő megjelenést, mert

még véletlenül sem szerette volna, hogy fideszes birkának nézzék.

Majka: Elmondtam Szijjártónak, szerintem hogyan lehetne segíteni a zeneiparnak | 24.hu

Majka ekkor nem várt tájékozottságot csillogtatott meg és beugrott neki a Mi Hazánk, mint akik valami mást mondanak a többi pártnál.

Gulyás ismét megkérdezte, hogy állami kényszert is alkalmazna-e az oltatlanokkal szemben, mire Majka lehülyézte és vírustagadónak nevezte a kísérleti vakcinát fel nem vevőket.

“Igen, és egy nagy pofont is támogatnék a sok hülyének”

-utalt Majesz’ az oltatlanokra. A 90-es évek habpartijain szocializálódott híresség még ennél is tovább ment. A telepi sztár egy ponton váratlanul azon kezdett el viccelődni, hogy saját kezűleg bántalmazná az oltás felvételét elutasítókat.

A vonatkozó rész a TikTok-on hamar a felkapottak közé került:

@sipos111222

#mihazànk #covid #vakcina #majka #pofon

♬ eredeti hang – sipos111222

Itt pedig a teljes adás:

Korábban már hírt adtunk róla, hogy az elmúlt héthez hasonlóan a kísérleti vakcinákat és a kormányzati zsarolást elutasítók ezen a héten is országszerte tiltakoznak az oltások kötelezővé tétele ellen. 

Stábunk ott lesz a demonstrációkon, előben közvetítjük az eseményeket, így olvasóink arról sem fognak lemaradni, ha esetleg Majka is kapna valamilyen kedves üzenetet.

További híreink

Minek kell még történnie, hogy kiadják a tűzparancsot az EU külső határain?

Horváth Tamás

Végül minden a helyére kerül: már Újpesten sem állít adventi keresztet a Jobbik

Magyar Jelen

További 13,5 milliárd állami támogatást kap a debreceni BMW gyár

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben