7.5 C
Budapest
2021. október 23., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

“Ti torockaisfiúk, ti jól érzitek itt magatokat?” -a cigányok máris ajvékolnak a Mi Hazánk olaszliszkai látogatása miatt

Ti “torockaisfiúk”, ti jól érzitek itt magatokat? Ez az ország sokkal jobban a tiétek, mit a cigányokért! Mert ti birtokoljátok, irányítjátok sunyi alattomos módon hatulról! Nem rohantunk betörni az atombiztos kirakatotokat fiúk, a “nyóckerbe”!

-írja hamisítatlan cigánysággal Facebook-oldalán Daróczi Zsuzsa, a Nemzeti ROMA Összefogás” nevű szervezet fő ajvékolója.

A Nemzeti Roma Összefogás saját oldalán már korábban jelezte, hogy ellenzi a Mi Hazánk olaszliszkai megemlékezését, amelyet a párt október 15-én tart Szögi Lajos meglincselésének 15. évfordulóján.

 

“A Nemzeti Roma Összefogás, elutasítja, és a leghatározottabban elhatárolódik a Mi Hazánk Mozgalom Olaszliszkára tervezett fáklyás felvonulásának megtartásától!”

-írják. A továbbiakban azt is kifejtik, hogy szerintük a Mi Hazánknak inkább a “roma” áldozatokra kellene emlékezni, mert Szögi Lajos gyilkosai már megbűnhődtek. 

Daróczi fontosnak érezte, hogy a Mi Hazánk központi irodájának elvétele kapcsán is közkinccsé tegye véleményét. Íme:

 

“El kell takarodni a náciknak a Józsefvárosból, talán Budapestről is de az országból is!”

Az október 15-én 18 órakor kezdődő fáklyás megemlékezésen a Magyar Önvédelmi Mozgalom is ott lesz, felhívásukat korábban közzétettük.

“Mindenki Olaszliszkára!” – a Magyar Önvédelmi Mozgalom is felsorakozik

További híreink

Halálra ítélte Donald Trumpot a jemeni bíróság

Irányi Dániel

Szikics magyar nyelvű helységnévtábláját fújták le a gyalázatosak Délvidéken

Varga Lilla

A Trónok Harcának “Hegye” világcsúcsot döntött erőemelésben

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen