16.2 C
Budapest
2021. október 22., péntek
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Tibi atya szerint 5 százalék fölött a Mi Hazánk

A szexuális kisebbségeket a szivárványszekták irgalmatlan tőkeháttérrel sajátítják ki és terelik beteges keretek közé, hogy aztán mindenfóbnak bélyegezhessenek bárkit, aki nem ért egyet a politikai manifesztójukkal. Hiába nem gyűlölöd a szexuális kisebbségeket, nem Te döntöd el, hogy gyűlölöd-e őket. Majd ők, az egyenlőbbek – írja blogján Tibi atya. 

 Noha a társadalom marginális kisebbségéről van szó, lassan mindenhonnan ömlenek: az összes világcég, valamennyi sorozat-, film- és rajzfilmgyár, illetve közösségi platform építette már be az arculatába, és nem túlzunk, ha azt mondjuk, már a fogkefénk és a borotvánk is állást foglal a szivárványpropagandáért

– folytatja “az atya”, aki szerint erre az agresszív lobbira válaszolt a Mi Hazánk Mozgalom, mikor Dúró Dóra megsemmisítette a Meseország mindenkié egyik példányát. A “könyvpusztítással” kapcsolatos érvek-ellenérvek vitájában Tibi atya az első ismert közszereplő, aki ki meri mondani, az esztelen nácizás meglehetősen ócska érv, hiszen:

az írott anyagok megsemmisítése nem csupán az inkvizíció és a totalitárius rezsimek sajátjai, bőven van rá példa a modern és posztmodern nyugati világban is. A könyv már régóta nem kizárólagos, de még csak nem is elsődleges hordozója az írott kultúrának.

A “blogger” nem ért egyet azzal sem, hogy “egy mesekönyvtől senki nem lesz homoszexuális, transznemű, stb.”, ugyanis a szexuális mintákban igenis szerepet játszik, ki mit lát és hall. A mesék is.

Értjük, hogy senki sem lesz tőle egyik napról a másikra a saját neméhez vonzódó, mégis, a 8-11 éves korosztály a nemi érése előtt áll. Nem időszerű a kérdés ebben a korban

– írja.

A “ha nem tetszik, nem veszed meg / nem olvasod” érv kapcsán Tibi atya ismételten a liberális képmutatásra hívja fel a figyelmet, arra a tipikus fellengzős mentalitásra, ami miatt ezek a csoportok szentül hiszik, az igazság mindig az ő oldalukon áll, ami alapjában legitimálja minden cselekedetüket, miközben a velük szembehelyezkedők nem lehetnek mások, mint “gyűlölködők”:

Te sem maradnál csöndben, ha olyan tartalmat adnék ki, ami az erőltetett tolerancia helyett mondjuk olyan tényeket tanítana kisiskolásoknak “felvilágosítás” címén, hogy a HIV a világ negyedik halálozási oka, amiből a homoszexuálisok sokszorosát produkálják még az intravénás szerhasználóknak is. Kereslet egyébként egész biztosan lenne rá, de lefogadom, hogy akkor már nem annyira tetszene neked sem a szabad piac.

Egy akció sosem marad reakció nélkül

Hiába kürtöli tele az országot a liberális sajtó, hogy mekkora reklámot csinált a könyvnek Dúró Dóra, és hogy szárnyalnak az eladási listákon – ahogyan Tibi atya is rámutat -, az éremnek két oldala van:

A pár tízmilliós jogdíj ára jelen esetben az volt, hogy éppen ezzel pörgették az 5%-os parlamenti küszöb fölé Dúró Dóra pártját. Mivel az ellenzék mostanra teljesen tömbösült, ez akár azt is jelentheti, hogy a Fidesz-KDNP koalíciónak szüksége lesz a Mi hazánkra, ha kormányképes akar maradni.

Ezzel viszont a Mi Hazánk Mozgalom válhat az egyik legbefolyásosabb politikai tényezővé Magyarországon, ha ügyesen játssza ki a lapjait.

 

További híreink

Mindössze felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság a férfit, aki felakasztotta a kutyáját

Irányi Dániel

Dánia: elítélték a feleséggyilkos pakisztánit

Irányi Dániel

Német miniszter: “Nem bánnak méltányosan a közép- és kelet-európai munkavállalókkal nálunk”

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen