4.5 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
BelföldHírek

Toroczkai: a Mi Hazánk egységes és erős harmadik pólust képez

A hétfői Szigorlat vendége a Mi Hazánk újraválasztott elnöke volt, aki legelőször arról beszélt, hogy a párt rendőrségi feljelentést tett a volt jobbikosok által eljuttatott bizonyítékok alapján Toroczkai Facebook-oldalának eltűntetése miatt. 

Szóba került a Mi Hazánk erősödése is, illetve a Mi Hazánk hétvégén tartott kongresszusa, ahol egy kiáltványt fogadtak el, amely szellemi és gyakorlati alapvetéseket tartalmaz.

“Ezek mentén fogunk tovább dolgozni és a jelenlegi 9-10% tovább fog nőni, hiszen egységesek és hitelesek vagyunk”

– mondta a pártelnök. A Mi Hazánk továbbra is várja a Facebook megadóztatására tett javaslatára Orbán Viktor válaszát – emlékeztetett Toroczkai hozzátéve, hogy a közteherviselés jegyében most van az a pillanat, hogy a német autógyárak is végre befizessenek az államkasszába.

A határvádelem ügyében a Mi Hazánk nem tartja túlzásnak a tűzparancsot, hiszen a bevándorlók éles lőfegyverrel érkeznek, a határőrnek, rendőrnek pedig valahogyan meg kell védenie magát, az ő jogaikat is védenünk kellene, nem csak a határsértőkét – mutatott rá.

További híreink

Hat emberrel végzett a Walmart menedzsere, mert “a Sátán azt mondta neki”

Irányi Dániel

Ukrajnából jelentkezik Novák Katalin: személyesen Zelenszkij meghívására érkezett

Irányi Dániel

Hamupipőke visszatér a filmvászonra, bár nem egészen úgy, ahogy emlékeztünk rá

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben