daextlwcn_print_scripts(false);

Bystron Petr, a Bundestag képviselője, az AfD EP-listájának második helyezettje is beszédet mondott a Mi Hazánk évértékelő rendezvényén 2024. január 27-én. Ezt a beszédet írott formában, teljes egészében közöljük. Alább a folytatás. 

Kedves Dóra, kedves László, kedves barátaim, a diplomáciai testület tisztelt képviselői! Nagy megtiszteltetés számomra, hogy meghívtak, hogy az AfD nevében beszéljek ezen a rendezvényen. Vannak itt képviselőink más országokból, Svédországból, Portugáliából, Bulgáriából, Romániából is, akik szólni fognak Önökhöz. Önök egy európai család tagjai, ne foglalkozzanak azzal, hogy ellenfeleink milyen jelzőkkel illetnek minket.

Az AfD, az általam képviselt párt, a legfiatalabb és legsikeresebb párt Németországban a második világháború óta. Bár gyakran elhangzott itt is, hogy csak a második legerősebb párt vagyunk, azt kell mondanom, hogy a közelgő választásokon már mi vagyunk a legerősebb párt Németországban, és ha az előrejelzések beigazolódnak, mi leszünk a legerősebb párt az Európai Parlamentben.

De ezt nagyon jól tudjuk már: aki sikeres, annak sok ellensége is van. A sikereket arató, parlamentbe kerülő fiatal pártok, fiatal mozgalmak ezt mindig a régi pártok rovására teszik, elveszik a parlamenti helyüket, így a régiek ennek megfelelően visszavágnak.

És ne hagyják magukat a baloldali-jobboldali skatulyába zárni. A politikai spektrumnak ez a felosztása egy 19. századi kategória, melynek 20. században is megvolt a helye, de mi a 21. században élünk. Új törésvonalak mentén különült el a társadalom. Vanna az ott fent lévők, a globalisták, és vagyunk mi, akik az emberek oldalán, velük közösen harcolunk. Közös ellenségünk van, és ezek a globalisták, akik meg akarják fosztani Önöket a szabadságjogaiktól, akik a demokratikus struktúrákat ki akarják belezni, akik a döntéseket nemzetek feletti, demokratikusan illegitim szintekre akarják átvinni. Ilyen például a WHO, gondoljanak csak arra, mi történt a Covid-járvány idején. De az EU, is egy ilyen szervezet.

Mélyen megérintett a fiatalok zászlós felvonulása a rendezvény megnyitóján. Lenyűgöző volt. És amikor megláttam az ’56-os zászlót eszembe jutott, itt vagyok, olyan emberek között, akik nemzetükért és szabadságukért elsőként szálltak szembe a kommunistákkal, elsőkként dacoltak a Szovjetunióval.

Biztosak lehetnek abban, hogy sok barátjuk van Európában, mi a szuverenitásukért harcolunk, a globalisták ellen, akik ezt el akarják venni tőlünk. Lehet, nem leszek most ezzel népszerű, de remélem megbocsátanak, ugyanis egy magyar miniszterelnöktől idéznék, Orbán Viktortól, aki egyszer azt mondta: „Európa a jövőnk, és most látom, hogy mi, MI vagyunk Európa jövője!

Nagyon szépen köszönöm!

(Fordítás: Konkoly René)

A Twitter- és Telegram-csatornáinkra feliratkozva egyetlen hírről sem maradsz le!

IMPRESSZUM

Felelős kiadó: Innovatív Kommunikáció Alapítvány
Főszerkesztő: Horváth Tamás

© 1999 – 2024 Magyar Jelen, magyarjelen.hu
Exit mobile version
daextlwcn_print_scripts(true);