daextlwcn_print_scripts(false);

Sajnos hazánk sem kivétel: Magyarországon a népirtás szintjén van a magzati áldozatok száma.

Az abortusz immár legalább az ötödik egymást követő évben a világ vezető halálozási oka – írja a The Christian Post cikke alapján a Mandiner.

A statisztikák szerint
2023-ban világszerte több mint 44,6 millió abortuszt hajtottak végre.
A világ második vezető halálozási oka, a fertőző betegségek tavaly több mint 12,9 millió ember életét oltották ki. A rák több mint 8,2 millió ember haláláért felelős, míg a dohányzás több mint 4,9 millió ember halálához járult hozzá.

Kiderült, hogy több mint 2,4 millióan haltak meg az alkoholfogyasztás miatt, több mint 1,6 millióan haltak meg HIV vagy AIDS miatt, és több mint 1,3 millióan vesztették életüket közúti balesetekben. Több mint 1 millió ember halt meg öngyilkosságban.

Hazánkban is a népirtás szintjén van a magzatok pusztítása

A magyar magzatáldozatok száma a KSH 22 ezres száma helyett valójában háromszoros lehet, mert csak a sebészi magzatelhajtásokat mutatják ki, négy másik abortusztípust nem számolnak. Az abortusztabletta vegyi fegyverének (RU486) magyarországi hadrendbe állítását 2005-ben az Alfa Szövetség által szervezett tüntetéssel sikerült meghiúsítani, de az „angyalcsináló” IUD-k, vagyis a korai abortuszt előidéző ún. „spirál” kb. 20.000 magzatáldozatot, a 72 órás, úgynevezett „sürgősségi fogamzásgátlás” kb. 18.000 magzatáldozatot követel hazánkban évente.

A méregtablettával külföldön elhajtott magyar babákkal kb. ezer életet veszítünk, a kriminális abortuszok is kb. ezer magzatáldozattal járhatnak minden évben, írta az életvédő Téglásy Imre tanulmányában:

Eltűnt babák nyomában – az abortusz a vezető halálok

 

 

A Twitter- és Telegram-csatornáinkra feliratkozva egyetlen hírről sem maradsz le!

IMPRESSZUM

Felelős kiadó: Innovatív Kommunikáció Alapítvány
Főszerkesztő: Horváth Tamás

© 1999 – 2024 Magyar Jelen, magyarjelen.hu
Exit mobile version
daextlwcn_print_scripts(true);