5.6 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

A Spam mappába tesz a Gmail is fontos leveleket – van ellenszer

Több olvasónk is jelezte, hogy a Gmail spamszűrője sem az igazi: levélszemétként kezel több érdemi, fontos magánküldeményt, illetve a Mi Hazánk heti egyszeri hírlevelét is, melyet az arra feliratkozottaknak küld. Van ellenszer.

Azt még nem mernénk kijelenteni, hogy ez ugyanúgy a jobboldali tartalmak ellen irányul, mint a Facebook cenzúrája, mindenesetre érdemes odafigyelni, rendszeresen nézve a Spam mappát, hiszen a több mint 30 napja ott lévő üzenetek automatikusan törlődnek. Ha bejelöljük, hogy nem spam, akkor legközelebb kisebb eséllyel kerül oda, sőt mások postaládájában is kevésbé kerül akkor a Spam mappába. A legbiztosabb módszer egy szűrő beállítása: a Gmail asztali verziójában a levél jobb felső sarkában a három pöttyre (Továbbiak) kattintva az “Ilyen üzenetek szűrése” pontot választva, az adott feladóra „Szűrő létrehozása”, majd bepipálni, hogy „Soha ne legyen spam”.

További híreink

Több ezres tüntetés kezdődött a Covid-korlátozások ellen Kínában

Magyar Jelen

Megújítani mindent Krisztusban – Szász Péterrel beszélgettünk

Kemény János

Minek kell még történnie, hogy kiadják a tűzparancsot az EU külső határain?

Horváth Tamás

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben