13.6 C
Budapest
2021. május 10., hétfő
Magyar Jelen
Kiemelt Vélemény

Belépés csak oltottaknak

Mostanában elég gyakran jut eszembe a “békaleves” recepje: ha egy békát forró vízbe teszünk, azonnal kiugrik, de ha a békát egy tál hideg vízbe helyezzük és lassan melegítjük, akkor megfő.

Ismerős?

Csak pár hónap…

Csak még pár hónap…

Csak egy év…

… meg még egy év

Csak egy oltás…

Csak egy oltás, kétszer…

Csak minden évben…

Csak az oltottak…

Emellett persze megy a folyamatos mantrázás, hogy az oltatlanok mennyire veszélyesek a társadalomra, mennyire önzőek és mennyire felelőtlenek.

Nem vagyok vírustagadó! Nem vagyok oltásellenes!

Jómagam és a gyermekeim is megkapták a kötelező, megfelelő hosszútávú kísérletekkel(!) is igazolt védőoltásokat.

A géntecnológiáról azonban az élelmiszerek kapcsán van némi ismeretem. Éppen emiatt sem – vagyis, hogy a transzgén beültetésének helye nem kontrollálható és a beavatkozás további átrendeződést okozhat a befogadó szervezet génállományában (kiszámíthatatlan hatással) – érzem biztonságosnak ezt a néhány hónap alatt összedobott cuccot.

De ez csak az én szkepticizmusom❗ Senkit nem ítélek el, aki saját, vagy családja egészsége érdekében máshogy gondolkodik, cselekszik.

Az viszont egészen elképesztő, hogy a kormány nem hogy enyhítené a nyugtalanságot, inkább az indulatokat felkorbácsoló bejelentésekkel ugrasztja egymásnak az oltottakat az oltást elutasítókkal.

A védettségi igazolás valójában nem tudja igazolni a védettséget, az oltás pedig nem képes megelőzni az újbóli fertőzöttséget. Ezt még a vírus-celeb szakemberek sem tagadják.

Mégis, amíg egymással vagyunk elfoglalva, addig nem vesszük észre, hogy az államháztartás hiánya 25 éves csúcson van és egyre inkább egy ÚJ VILÁGREND kezd kialakulni felettünk.

Aki nem hiszi, hogy ez sokkal többről szól, mint ez a vírus, annak ajánlom figyelmébe a KSH 185 oldalas tanulmányából a 13. oldalon lévő adatokat. 2015. I. negyedévében ugyanis nem volt semmiféle lezárás, pedig csak ebben a három hónapban 38.678-an haltak meg az influenza miatt.

https://www.ksh.hu/docs/hun/xftp/idoszaki/mo/mo2015.pdf

Vajon, ha egy évvel ezelőtt alkalmaztak volna ekkora megkülönböztetést az ország lakosai között, akkor sem vettünk volna semmit észre ebből az egészből? Vagy azonnal ugrottunk volna, mint béka a forró vízből?

 

Bernáth Csilla

Élelmiszer-technológus mérnök

 

További híreink

Korszakváltó koronavírus-kommunikáció

Joó György

Kézigránát-utánzattal fenyegetőzött (videóval)

Irányi Dániel

Elfogta az LMBTQ zászlót leszedő egyik Fradi-szurkolót a rendőrség

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben