2.1 C
Budapest
2021. november 30., kedd
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Ceglédi Zoltán: a Mi Hazánk be fog jutni

Ceglédi Zoltán poltikai elemző, humorista szerint a Mi Hazánk simán be fog jutni a soron következő 2022-es országgyűlési választáson a parlamentbe.

Humorista

Ceglédi Zoltánt a Heti Hetesben ismerhette meg a széles közönség, nem titok tehát, hogy elsősorban a baloldali, liberális pártokhoz köthető. A humor ízlés kérdése, így objektíven nehéz megállapítani, hogy Ceglédi tényleg humorista-e.

Elemző

Elemzőnek azokat szokás hívni, akik valamilyen politikai folyamatokat, egyértelmű, átlátható szempontok szerint, függetlenül értékelnek. Nem sok kizáró ok van, amiért ma valaki ne lehetne politikai elemző, a pártnak, politikusnak végzett tanácsadás az viszont pont ilyen. A közelmúltban Ceglédi azzal került be a hírekbe, hogy a momentumos Donáth Annának ad tanácsokat Brüsszelben havi 865 ezerért. Erről viszont elfelejtett szólni, jóllehet ezek az adatok nyilvánosak. Ez legalább humoros.

 

 

Az biztos, hogy Ceglédi Zoltán Mi Hazánkos elfogultsággal nem vádolható.

 

Simán be fog jutni a Mi Hazánk

Ceglédit a Blikk szólaltatta meg a járványügyi korlátozások politikai hatásai kapcsán. Az elemző úgy látja, hogy

“egyetlen párt tudta megfogni a kárt szenvedő csoportokat, ez a Mi Hazánk.”

A műsor további részében azon siránkozik, hogy az egyesült balliberális ellenzék nem fogékony az újranyitásra, jelenleg a Mi Hazánkon kívül minden párt lezárásbarát. 

“Százezres tömeg a vendéglátásban, akinek élete napi üzenet az ellenzék felé. Vajon fogják az adást? Ott vannak még az aktívak, akik hajlandóak költeni, és a fiatalok, akiktől a vírus elvette a fesztiválokat, koncerteket, vagy a végzős középiskolások, akiknek 2022-re választójoguk lesz, de ott vannak a szülők is, akik közül sokan elveszítették a munkájukat. Ezeket a csoportokat jelenleg a Mi Hazánk tudta azonosítani.”

 

 

Ezekre alapozva Ceglédi sima bejutást jósol a radikális, nemzeti pártnak. Igaz a maga rettegő módján, kihangsúlyozva hogy nagyon-nagyon kár, hogy ezt a csoportot nem az általa hőn szeretett Gyurcsány-szövetséges pártok képviselik.

“A Mi Hazánk ugyanis épp befoglalja azt a pozíciót, ami simán a 2022-es parlamentbe röpíti őket, ha rajtuk kívül csak a betiltó kormány és a még durvábban betiltó köztársaságpártiak vannak a pályán.”

 

Lezárásellenesség

Az viszont jól látszik, hogy a lezárásokból mindenkinek elege van, világnézettől, pártállástól, szexuális beállítottságtól egészen biztosan függetlenül, hiszen Ceglédi Zoltán egyik posztjában kardot ránt a nyitás mellett, amikor egy tönkremenő vendéglátóegység segítségkérését osztja meg az alábbi kommenttel :

“Bárcsak ne a Mi Hazánk lenne az egyetlen párt, amelyik nem bezáratni akarja ezeket a helyeket.”

További híreink

A Magyar Honvédség NASAMS légvédelmi rakétarendszereket vásárol

Varga Lilla

Észtországban a koronavírus két újabb, eddig ismeretlen mutációjára bukkantak

Dunai Tibor

Az “emlékeztető oltások” jelentősen megdobták a Pfizer bevételeit

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben