5.1 C
Budapest
2022. január 29., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt Videó

Ásotthalmon folytatódik a nemzetgazdaság újjáépítése: átadták a Virradat Program első élelmiszeripari üzemét (videó)

“A környékbeli gazdáktól havonta legkevesebb 2 tonna nyersanyagot vásárol majd az ásotthalmi önkormányzat által most épített batátacsipsz-üzem. A Virradat Program keretében megvalósult beruházás 100 %-os önkormányzati tulajdonú, nonprofit, így garantálni tudjuk a jó felvásárlási árakat, és a dolgozóknak a tisztességes béreket”

-írja Toroczkai László saját Youtube csatornáján. A Mi Hazánk elnöke korábban azt is javasolta, hogy az önkormányzatok hozzanak létre krízismunkahelyeket azok számára, akik a településen dolgoznak, de állami alkalmazottként (lásd:pedagógusok, egészségügyisek) , így elveszítik megélhetésüket, ha nem kívánják beadni maguknak a kísérleti vakcinát.

A Virradat Program keretében megvalósuló beruházás részletei a legújabb videóban:

Bővebben a Virradatról:

További híreink

Hajléktalant bántalmaztak Kispesten

Gabay Dorka

A Fidesz kilépett az Európai Néppárt frakciójából (frissítve-búcsúlevél)

Faragó Dániel

Fokozott rendőri ellenőrzés Budapesten és több megyében péntektől

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen