26.1 C
Budapest
2022. augusztus 10., szerda
Magyar Jelen
Bűnügy

Jó magaviselettel szabadult, majd agyonverte gyerekeit

Egy újabb, ámde roppant szomorú és tragikus példáját láthattunk annak, miért volna hasznos, ha az elvetemült gyilkosokat nem luxusbörtönökben tartanák el az adófizetők pénzéből, hanem például szibériai bérrabtartásra vinnék őket.

Nem először szerepelt a bűnügyi hírekben az a férfi, aki gyanú szerint vasárnap egy győri lakásban előbb megölte háromból két gyerekét, majd saját magával is végzett. A 112.hu információja szerint a szörnyű gyilkosságot az a H.G. követte el, aki 2016.-ban Szombathelyen kalapáccsal támadt az alvó feleségére, olyan brutálisan, hogy a verés közben eltört a szerszám nyele. Miközben azzal csitította a megtámadott nőt, hogy maradjon csendben, vagy felébrednek a gyerekek.

A férfit a bíróság 5 év fegyházra ítélte, a büntetésből a 112-hu szerint nemrég szabadult, de a bíróság a gyerekeitől nem tiltotta el, akik most voltak nála először láthatáson.

A 112.hu szerint a háromból a legkisebb testvér maradt életben, aki először a lakás ablakán át beszélt az érkező rendőrökkel, akiknek azt mesélte, hogy a testvérei nem ébrednek fel és valami piros van az arcukon.

(www.444.hu nyomán)

További híreink

Kalapáccsal és baltával fenyegették lakótársukat, hogy megszerezzék 8 milliós örökségét

Irányi Dániel

Létszámfölényüktől felbátorodott “fiatalok” zaklattak egy lányt a villamoson

Irányi Dániel

Az ágyneműtartóban bújt el a “bátor” rabló (videóval)

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben