8.8 C
Budapest
2021. március 8., hétfő
Magyar Jelen
Külföld

Lady Gaga és Jennifer Lopez is fellép Joe Biden beiktatási ünnepségén

Lady Gaga és Jennifer Lopez is fellép Joe Biden leendő amerikai elnök beiktatási ünnepségén Washingtonban.

 

Gaga, aki elnökválasztási kampányában is támogatta Bident, az amerikai himnuszt fogja énekelni a január 20-i ceremónián.

A beiktatást követően, Tom Hanks vezényletével kezdődik a Celebrating America című 90 perces televíziós különkiadás, amelyben mások mellett Jon Bon Jovi, Demi Lovato, Justin Timberlake és Ant Clemons is közreműködik. A műsort az ABC, a CBS, a CNN, az NBC és az MSNBC is közvetíti.

Lady Gaga részt vett Biden It’s On Us elnevezésű, az egyetemi campus-okon történő nemierőszak-esetek elleni 2016-os kampányában is. Lopez egy virtuális beszélgetésben vett részt Bidennel még októberben.

A Capitoliumnál tartandó ceremóniát korlátozott számú közönség nézheti majd a helyszínről a járványügyi előírások miatt, és Biden stábja is arra kéri az amerikaiakat, hogy ne utazzanak a fővárosba.

Donald Trump leköszönő elnök bojkottálja a ceremóniát, amivel másfél évszázados hagyományt szakít meg.

 

További híreink

Görögországi muszlim imahelyek szenvedik meg a Hagia Sophia mecsetté alakítását

Dunai Tibor

Életbe lépett a világméretű egészségügyi vészhelyzet, megbetegedések Angliában is

Dunai Tibor

Száműzte a húst az iskolai menzákról a lyoni zöldpárti polgármester

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben