19.7 C
Budapest
2022. október 1., szombat
Magyar Jelen
BelföldHírek

Magyar Nemzet: Két prostituáltat is előállítottak Borkai-ügyben

A Magyar Nemzet információi szerint két prostituáltat is előállítottak Borkai szexvideós ügyével kapcsolatban. Borkait a korábbi válogatott labdarúgó, P. József zsarolhatta meg.

A volt focista ügyvédje megerősítette a Nemzeti Sport online információit, és közölte, ügyfele egyelőre nem kíván nyilatkozni.

A Magyar Nemzet információi szerint hétfőn zsarolás és más bűncselekmények gyanúja miatt több személyt is előállítottak.

A Nemzeti Sport úgy tudja, az előállítottak között van a korábbi válogatott labdarúgó, P. József is. A sportlap szerint az eljárás összefügg a Borkai Zsoltról készült szexvideóval.

Borkait hónapokkal ezelőtt kereste meg P. József, s közölte vele, kompromittáló felvételek kerültek a birtokába, amelyet bizonyos ellenszolgáltatás fejében hajlandó átadni. Az üzletből azonban semmi sem lett, helyette nyomozás indult.

A hétfőn előállítottak között van két, prostituáltként dolgozó nő is .

A Magyar Nemzet szerint, a Marina Part Lakóparkból elvitt örömlányokat őrizetbe vették, és a hatóságok indítványozzák letartóztatás elrendelését velük szemben.

A rendőrség hivatalosan nem kommentálta a Magyar Nemzet azon értesülését sem, hogy a két lány azonos azzal a két huszonéves magyar nővel, akik szexuális szolgáltatásokat Borkai Zsolt győri polgármester horvátországi hajóutazásán.

A Magyar Nemzet szerint a hajón szolgáltatást nyújtó két magyar és még további három horvát nő, valamint a horvát luxushajó üzemeltetőjének a szerepét a horvát hatóságok is vizsgálják, mivel ott teljes egészében büntetendő a prostitúció.

(Magyar Nemzet)

További híreink

Budapest 2036 – az új sportállamtitkár támogatja a rendezést

Faragó Dániel

Gyöngyöspata: Azok is kaptak kártérítést, akik több száz órát hiányoztak

Szabó Norbert

Fontos győzelem Erdélyben

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben