20.8 C
Budapest
2022. augusztus 12., péntek
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

Mobiltelefon és pénz is a kezükhöz tapadt a tolvajoknak Szegeden

A képen szereplő díszes párocskát keresi a rendőrség, akik úgy gondolták, hogy “megmentenek” egy szerintük árván maradt mobiltelefont az egyik szegedi áruházban.

A feljelentés szerint az elkövetők 2020. december 1-jén a délutáni órákban az egyik szegedi áruházban, eltulajdonították a sértett pulton hagyott Samsung Galaxy A51 típusú mobiltelefonját, valamint a telefontokban lévő 78000 forint készpénzt. A biztonsági kamera felvételt készített a gyanúsítottakról – közölte a rendőrség.

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható férfit, illetve nőt felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen. A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába a 06-62-562-400-as hívószámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es központi segélyhívó telefonszámon.

(Fotó: police.hu)

További híreink

Jakab Péter megfenyegette szövetségeseit

Faragó Dániel

Elfogták a zsaroló, önbíráskodó bűnözőket, “temetőbe akarták tenni” áldozatukat (videó)

Kiss Albert

Orbán Viktor a Karmelita kolostorban fogadta Ronald S. Laudert

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben