17.6 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Bűnügy

Tatabányai mindennapok: őrjöngő férfi verte a párját a nyílt utcán, majd nekiesett egy személyautónak

A Tatabányai Járási Ügyészség a garázdaság és rongálás miatt vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki előbb az élettársát verte meg, majd egy gépkocsiban okozott kárt.

A vádirat szerint a férfi és az élettársa 2020. április 4-én, Tatabányán, a Szőlődomb utcában egymással vitatkoztak. Az ittas férfi kiabált a nővel, többször megütötte, kétszer megrúgta. A nő a földre esett, őt a férfi mintegy két méteren keresztül a járda melletti fűre húzta.

Ezután a férfi az élettársától eltávolodott, a földre feküdt, a földet ütlegelte, miközben a kiabálást folytatva élettársát sértegette.

A nőnek sérülése nem lett.

Ezt követően a férfi kiment az útra, amelyen akkor érkezett egy személygépkocsi. Az elkövető kiabálva a személygépkocsi felé futott, annak sofőrje fékezéssel megállt. A férfi futtában a gépkocsi motorháza tetejére felugrott. A sofőr a gépjárműből kiszállt, az elkövetőnek felrótta a cselekményét, amely után a férfi az úttestet elhagyta.

A vádlott a gépkocsira történt felugrásával a gépkocsiban karcolásokat, valamint a motorház tetején 8 darab, 1-2 mm mélységű horpadást okozott. A rongálással okozott kár: 78.000 forint.

A tatabányai rendőrök nyomozását követően az ügyészség a Tatabányai Járásbírósághoz benyújtott vádiratában arra tett indítványt, hogy a bíróság a férfit, mint különös visszaesőt börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

További híreink

17 éves és már koponyatöréssel küldte kórházba éjszakai vitapartnerét

Kiss Albert

Északkeleten gyakoribb az iskolai erőszak

Dunai Tibor

Idős asszonyokat fosztott ki

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen