4.4 C
Budapest
2021. november 30., kedd
Magyar Jelen
Bűnügy Hírek

13 éves lánynak adott „kristály” drogot

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy kiskunhalasi férfi ellen, aki 2019 februárjában Kiskunmajsán „kristály” nevű drogot adott fogyasztásra egy 13 éves lánynak, valamint maga is marihuánát fogyasztott.

 

A vádirat szerint a kiskunhalasi férfi egy internetes közösségi oldalon tartotta a kapcsolatot az akkor tizenhárom éves kiskunmajsai lánnyal. Tudta azt is, hogy a lány még nincs tizennyolc éves.

 

  1. február 9-én a vádlott Kiskunmajsára utazott, majd az egyik ismerősétől „kristály” nevű drogot szerzett. Ezután – a szülők tudta és engedélye nélkül – találkozott a kiskorú lánnyal és a „kristály” egy részét fogyasztásra átadta neki. A lány a drogot el is fogyasztotta.

 

A nyomozás azt is kiderítette, hogy a vádlott nemcsak „kristályt”, hanem 2019 júliusában ismeretlen körülmények között marihuánát is szerzett, amit maga elfogyasztott.

 

A szabadlábon védekező, büntetett előéletű vádlottat a járási ügyészség új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettén kívül kábítószer birtoklásának vétségével is vádolja. Az ügyész a vádlottal szemben elzárás kiszabását indítványozta, bűnössége kérdésében a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

Elemi.hu

További híreink

Egy olasz kommentátor majomhoz hasonlította Lukakut

Avar Álmos

Mobiltelefon és pénz is a kezükhöz tapadt a tolvajoknak Szegeden

Varga Lilla

Lassú apadás kezdődött a Sajón, a Bódván és a Hernádon

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben