28.3 C
Budapest
2022. augusztus 11., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

“2022-re kormányra kerül Toroczkai, és visznek engem, és téged is Szibériába!”

Németh László Tibor nemrég megosztott videójában csak BMW-s Tibi bátyját, Wolf Bélát és Kovács Gyulát említette név szerint, mert félti a többieket, “nehogy feltegyék őket az elemi.hu-ra”. De bizony feltettük…

Érdekes dolgokra bukkanhat az ember, ha szétnéz a közösségi megosztó oldalakon. Megnéztem Németh László Tibor cigány aktivista nyilatkozatát, avagy helyesebben spontán, nyelvileg kissé esetlen mondandóját. A cigányságot megszólítani kívánó Facebook-élőző Németh mindenekelőtt azt hangsúlyozta, hogy:

“Cigányok vagyunk, tehát megpróbálunk kompromisszumot kötni.”

A kompromisszumos önvallomás után gyorsan kijelentette: a felröppenő hírekkel szemben ők nem pénzért állnak ki “Toroczkai és a nácik” ellen. Nem is lehetne, hiszen ők “Isten parancsát követik”, amely parancs szerint: “Ne gyűjtsetek vagyont, mert úgyis jönnek a rablók és elveszik”. Valószínűleg a sajátjai korábbi jelzéseire reagálva az óráját is megmutatta vagyontalansága bizonyítékául, mondván az nem arany, hanem bizsu.

Ismeretes, hogy a Németh László Tibor, Wolf Béla, BMW-s Tibi bátyja és Kovács Gyula, az Európai Roma Egyesület vezetőjének köre áll a sályi törvénytelen rendzavarási kísérlet, a nyugati téri, liberális expolitkusok részvételét bíró szélsőbaloldali menet és a most vasárnapi, Gellért téri botrányos hangvételű, nem is titkoltan provokációs célú megmozdulás mögött. Maga a megszólaló méltatja is saját korábbi megmozdulásaikat, “ütős csapatnak” nevezve a jó nagycsaládnyi követőjét. Sikerként könyvelte el a közös fellépést, és annak kapcsán, hogy például Sályon négyen is ott voltak Borsod megyéből, leszögezte:

“A falvakban mi vagyunk otthon.”

“A vidék és az erdő a mi stratégiánk – aki tudja ez mit jelent, az tudja”, így biztatva és megszólítva a hazai  cigány vezetőket, jövőképet vázolva nézői számára. Hatásosan és érzékletesen, egy kész forgatókönyvet, kézzelfogható víziót tárt sajátjai elé: a kép egy dolgos cigányasszony esti otthoni sürgésével-forgásával indul, és ezt a családi idillt dermeszti félelembe Toroczkai és a “náci vonulói”, ahogy lassan dübörgő bakancsok zaja közelít…amíg csak nem érkezik az első berepülő tégla az ablakon.

“Vonulások lesznek Toroczkaival testvérek mindenhol! (…) Tudjátok mi lesz, ha tovább vonulnak? 2022-re kormányra kerül Toroczkai, és visznek engem, és téged is Szibériába!”- vetíti elő cigány testvéreinek a sötét jövőt Németh.

Németh arra célzott, hogy a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely be kívánja vezetni a szibériai bérrabtartást, kiszabva azt a társadalomra különösen veszélyes, erőszakos, életellenes, visszaeső bűnözőkre. Hogy ezt Németh miért vette magára, olvasóinkra bízom. Ennek okán azonban annál sürgetőbbnek tartotta “roma hadsereg” felállítását, amellyel “egy várost kéne befoglalni…! Na nem úgy…”, tette gyorsan hozzá, célozva arra,  hogy jó lenne annyian lenni, mint a radikális nemzetpolitika megmozdulói. Sereget kell állítanunk és ezt “a “menetelés előtt egy héttel leközöljük” – ígérte meg videójában Németh.

“Ezek a nácik olyan okosak…ti meg buták vagytok, testvéreim!”- sommázta csalódottan azt, hogy alig páran lézengtek legutóbbi ellentüntetésükön. Ezért a vajdákhoz fordult segítségért, mert különben az egész cigány közösség szégyellheti magát – fogalmazott. Nem mulasztotta el újra és újra elmondani, hogy “szavakat sem talál”, Toroczkaiék olyan nácik, a cigányok meg közben nincsenek együtt, egységben, és ha csak a Facebookon, otthonról lesznek velük, ő fel is adja az egészet. Pedig nyilvánvaló – fejtette ki -, hogy “azt akarják, cigányok támadják meg a magyarokat”. Pedig szerinte nem is a cigányok itt a gyilkosok, mert:

“Cigány magyart nem ölt. Cigány ölt cigányt!”

Ez az állítás Sály után néhány héttel hangzott végül el Németh László Tibor, Facebook-kommunikátor, szervező és roma aktivista szájából. A videó megtekinthető:

elemi.hu (forrás: fb)

További híreink

Román nők ezreit erőszakolták meg és kényszerítették munkára Szicíliában

Szabó Norbert

Drogot árult egy nyíregyházi család három tagja

Kiss Albert

Sérülése miatt idén már nem játszhat az Arsenalban a brazil Martinelli

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben