4.8 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
Hírek

A Bill és Melinda Gates Alapítványtól kapott díjat Ursula von der Leyen

A Bill és Melinda Gates Alapítvány a világ vezetői közül azokat honorálta egy díjjal, akik elősegítették a “haladást” a “jövő érdekében”. Ezek közé a “kiváltságosok” közé küzdötte fel magát az Európai Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen is. Aki amikor épp nem titkos sms-ekkel köt milliárdos vakcinaszerződéseket, akkor EU-s tagállamokat fenyeget.

Von der Leyen beszédében a pandémia “hatékony kezeléséről” beszélt, valamint a Covid elleni oltásokat méltatta. Szerinte a globális világjárvány tanulsága, hogy “a nyitott társadalmak jobban teljesítenek”, és ezért “nyitottnak kell maradnunk a világ felé”. Komoly képpel arról beszélt, a sikerül egyik titka az “átláthatóság” és a “bizalom” volt. (Na, nem a megkötött vakcinaszerződések terén – a szerk.) Európa jövőjét pedig az “afrikai és dél-amerikai partnerségben” látja.

További híreink

34 éves elnököt választott ifjúsági tagozatának élére a Fidesz

Faragó Dániel

Exkluzív! – Somogy megyében kaptak lencsevégre egy krampuszt, bolti lopás miatt keresik

Faragó Dániel

Felbomlott a szivárványkoalíció a DK fővárosában, működésképtelenség miatt feloszlatást terjeszt elő a Mi Hazánk

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben