8.9 C
Budapest
2022. október 6., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

A DK árnyék- honvédelmi minisztere szerint Budaházy terrorveszélyt jelent, a migránsok nem

A DK a parlamenti ülésszak őszi kezdete előtt árnyékkormányt jelentett be, a párt miniszterelnöke (már ha ők adhatnák) nem más mint az EP képviselőként és Gyurcsány feleségeként is tevékenykedő Dobrev Klára lenne.

Gyorsan szögezzük le: árnyékkormányt azok a politikai erők szoktak állítani, akiknek a közeljövőben vagy reális esélyük van hatalomra kerülni, vagy azt akarják magukról mutatni, hogy reális esélyük van. Abban nem érdemes elveszni, hogy a DK melyik kategóriába esik, de az kétségtelen, hogy ők a balliberális tömb egyetlen épségben maradt ereje.

A többi baloldali párt bénázása mellett az vezetett ide, hogy a Fidesznek sokadszor kétharmad sem volt elég arra, hogy elszámoltassa Gyurcsányékat a 2006-os eseményekért, vagy úgy általában bármelyik korrupciós ügyükért legyen szó a sukorói telekcseréről vagy éppen a nemzetstratégiai ágazatok vagyonelemeinek, termelőegységeinek végleges kivégzéséről, privatizálásáról.

Ez az árnyékkormány nem jöhetett volna létre a Nemzeti Együttműködés Rendszerének támogatása nélkül – szólna egy Z kategóriás magyar film felvezetése. De ez nem film, ez a valóság.

Az árnyékkormány minisztereinek beszédes névsorából Vadai Ágnes kiemelkedik. Vadai először még a Gyurcsány Ferenc vezette kormány Honvédelmi Minisztériumának államtitkára volt. Gyurcsány bukása után áldásos tevékenységét Bajnai alatt is ugyanebben a pozícióban folytatta, hogy aztán hűséges csatlósként kulcsszerepet vállaljon a ma ismert DK felépítésében is.

Vadai szerint a bevándorlás álprobléma, Budaházy valós veszély

Vadai Ágnesnek sok kijelentése van, amelyek nyomot hagytak a jóérzésű magyar emberben. Sorolhatunk ide árnyékos, füstös dohányzóban elhangzott mondatokat, melynek tartalma szerint,

ha rajta múlott volna egyetlen egy 2006-os tüntető sem úszta volna meg szabadlábon az őszi eseményeket.

 Az internacionalista bolsevizmus szellemét Vadai jó adag magyargyűlölettel spékelte meg, amikor magyargyűlöletre hasznáta fel azt a tényt, hogy Marosszentgyörgyön a magyar adófizetők támogatásával, 264 millió forintból egy jégpályát avattak fel – a képviselőasszony szerint ez fölösleges pénzszórás. Természetesen a 100 milliárd adóforintot felemésztő migrációval kapcsolatos költségek már nem szúrták a szemét.

Talán vannak még akik emlékeznek rá, hogy Vadai országra szóló nagy hisztit rendezett akkor, amikor a határon túl élő magyarok állampolgársághoz jutottak. A politikus ezt akkor a parlamentben a Turul káros hatásának tulajdonította és „a szélsőjobboldali, fajvédő” mozgalmak jelképének titulálta a Turulmadarat.

„Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk” – ezt Kövér László találta mondani. Az nem tudjuk, hogy mennyire gondolta komolyan, de Vadai Ágnes reakciója ez volt: Atya ég! Micsoda rettenetes gondolatok! Konkrétan elment az esze!

A Demokratikus Koalíció alelnöke annak idején üdvözölte, hogy a Fővárosi Törvényszék első fokon tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélte a terrorcselekménnyel, testi sértéssel, kényszerítéssel vádolt Budaházy Györgyöt.

“A DK üdvözli a bíróság döntését – Már terroristája is van a szélsőjobbnak

A Fővárosi Törvényszék első fokon 13 év fegyházbüntetésre ítélte a terrorcsoport vezetésével vádolt Budaházy Györgyöt, a 2006-os puccskísérlet egyik aktív résztvevőjét. Ez az első alkalom, hogy ítélet született egy szélsőjobboldali terrorista ellen, aki robbantásokkal próbálta megfélemlíteni az akkori, baloldali kormány tagjait. A magyar jobboldal a mai ítélettel megkapta rég megérdemelt bizonyítványát, még ha a 2006-tól kezdődően erőszakos bűncselekményeket politikai alapon elkövető terrorcsoport ítéletére 10 évet kellett is várni.

A Demokratikus Koalíció üdvözli a Fővárosi Törvényszék döntését, ideje volt, hogy ítélet szülessen a szélsőjobb által elkövetett terrorcselekmények ügyében” – írta közleményben 2016-ban a DK árnyékminisztere.

 

“Te tetted ezt, király!”

Itt tartunk, 12 évvel a baloldal bukása után.

Gyurcsány Ferenc felesége árnyékkormányt alakít, a hon védelmét pedig egy olyan emberre bíznák, aki szerint a bevándorlás nem probléma, Budaházy György az.

/Kiemelt képünkön Vadai épp az exjobbikos Varga-Damm Andreával barátkozik -MTI/

 

 

 

 

További híreink

Orosz Bernadett hamarabb áll bíróság elé, mint aki összeverte

Dunai Tibor

Jövő héttől csak negatív koronavírus-teszttel lehet Angliába utazni

Varga Lilla

Törökország 90.000 rabot enged ki

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben