5.6 C
Budapest
2022. november 26., szombat
Magyar Jelen
BelföldHírek

A DK-s Gréczy fiának is jutott állás az újpesti önkormányzatnál

Gréczy Zsolt fiának is jutott állás az újpesti önkormányzatnál, kommunikációs szakemberként segíti Déri Tiborék munkáját – tudta meg a Pesti Srácok.

„A büdzsé bebiztosításának érdekében kerülhetett jogi tanácsnoknak Újpestre Gréczy Márton, aki szaktudásával és tapasztalatával – ügyvédbojtár jelenleg – jogászatice védi a kerületet” – írja a Pesti Srácok.

Az újpesti polgármester a Pesti Srácok portálnak azt nyilatkozta: „Tévedés, hogy Gréczy Márton jogi tanácsnokként segíti az önkormányzat munkáját”. A polgármester szerint Gréczy Zsolt fiára kommunikációs szakemberként számítanak, a honlapon eddig szereplő beosztás elírása ügyében pedig azonnal intézkedik, hogy azt javítsák ki az illetékesek.

A portál megkérdezte Déri Tibort arról is, mi indokolta, hogy Ungár Klárát nevezzék ki a kerületi rendelőintézet élére. A városvezető erre azt válaszolta, hogy arról az LMP-s Kanász-Nagy Mátéval ketten döntöttek, és semmilyen politikai nyomás nem volt rajtuk. Déri szerint az sem igaz, hogy Ungár Klárának nincs a szakterülethez köthető végzettsége, mert kiderült, hogy korábban egészségügyi menedzser képesítést szerzett, ami így már alkalmassá teszi a posztra.

Az pedig, hogy Varju László a DK alelnökeként a legapróbb újpesti ügyek kapcsán is tiszteletét teszi, a kerület első embere szerint csak annyit jelent, hogy Varjunak – országgyűlési képviselőként – fontosak a választókörzetében élők gondjai. Déri Tibor elmondta azt is, hogy Varjuval napi szinten egyeztetnek az önkormányzat munkájáról, de politikai nyomásról, felügyeletről szerinte szó sincs.

Nemrég derült ki, hogy a szintén ellenzéki politikus, Tordai Bence felesége is posztot kapott, ő a II. kerületi önkormányzat városfejlesztési bizottságában lett külsős szakértő.

(Mandiner.hu nyomán, Fotó: Horváth Péter Gyula/PS)

További híreink

Végül minden a helyére kerül: már Újpesten sem állít adventi keresztet a Jobbik

Magyar Jelen

Ezt is megéltük: Jobbikból a DK-ba – nem is akárhogy

Magyar Jelen

“Hass, alkoss, gyarapíts” – a Párbeszéd politikusával erősít a DK

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben