2.1 C
Budapest
2022. december 3., szombat
Magyar Jelen
HírekKülföld

A Marvel első „transz-szuperhőse” a 12 éves Rebekah

Új képregénysorozatot indított a Marvel, aminek főszereplője egy 12 éves „transznemű” gyermek, Rebekah – örvendezik a pride.com.

Ahogyan azt már korábban is láthattunk (például Greta Thunberg esetében), a baloldal egyáltalán nem idegenkedik a politikai pedofíliától, sőt előszeretettel használ fel gyermeket céljai elérése érdekében. Nincs ez másképp az LGBT esetében sem.

Mostani áldozatukat, Rebekaht, a Disney+-on futó „Marvel’s Hero Procejt” című műsor hatodik részében ismerhettünk meg. Ez a sorozat elméletileg olyan mindennapi gyerekeket mutat be, akik valami átlagon felülit alkottak, vagy valamilyen nagyszerű dolgot értek el.

Így került a képbe Rebekah, akinek a „különleges képessége”, hogy már 12 évesen úgynevezett „transznemű”.

Rebekah egyébként már korábban is „bizonyított”, méghozzá a liberálisok főellensége, a Trump adminisztráció ellen. Persze nem volt nehéz dolga, hiszen ha egy olyan nagy erejű lobbi, mint az LGBT beáll valaki mögé, az előtt az illető előtt olyan kapuk is megnyílnak, melyek az átlagember számára elérhetetlenek. Így történt ez Rebekah esetében is, aki az év elején, alig 12 évesen felszólalhatott New Jersey városának törvényhozása előtt egy törvényjavaslat támogatása érdekében, ami előírná az „LGBT történelem” tanítását az iskolában. A javaslat februárban törvénnyé emelkedett.

A műsorban megtudhatjuk továbbá, hogy Rebekah boldogtalan volt, mert fiúként kellett élnie. „Szerencsére” mélyen vallásos családja a kisfiút(?) támogatásáról biztosította, így megkezdődhetett a gyermek „átalakulása”.

Arra sem restek felhívni a figyelmünket, ez a fajta támogatás lenne a minimum, amit az „LGBT gyerekeknek” egy szerető, támogató szülőnek nyújtania kellene. Rebekah édesanyja, Jamie a „transznemű” gyermekek szüleinek is üzent. Elmondta, „a gyermekeitek rendben lesznek, és nagyszerű életük lesz. Nincs velük semmi baj, ti nem rontottátok el őket”.

Megtudhattuk továbbá, hogy az LGBT-nek már saját „szülői közössége” is van. Például online fórumokon, vagy akár személyes találkozókon is nyújtanak segítséget a „szakértők”, hogyan is kell felnevelni egy „LGBT gyermeket”.

A lobbi kapva kapott az alkalmon, s Rebekaht mindjárt megtette az újgenerációs „LGBT ifjúság” vezetőjévé, ő lesz a „közösség hangja”, aki majd kiáll azért, „amiben hisznek”.

Rebekahnak sikerült megértenie, hogy transzneműnek lenni nem rossz dolog” – állítja az anyja. – „Ez nem egy titok, amit rejtegetni kell. Ez egy gyönyörű, csodálatos része az identitásodnak, amit ő (Rebekah) most megoszthat a világgal, és ez által nagy dolgokat vihet véghez.”

Természetesen az epizód végén kiemelik, hogy Rebekah nem azért vált hőssé, mert „transznemű”, ez csak a személyiségének egy kis része. Felmerülhet bennünk a kérdés, hogy ha nem ezért, akkor mégis mi volt az az „átlagon felüli, csodálatos cselekedet”, amivel kiérdemelte a szereplést a műsorban?

Nos, ezt nem tudjuk meg, végezetül csak annyit árulnak el nekünk: „Remélik, hogy Rebekah története minden gyermeket inspirálni fog a világ minden táján, hogy legyen azok, akik, hiszen semmi baj nincsen a transznemű gyerekekkel, és azokkal az emberekkel, akik az ő jogaikért harcolnak.”

Rebekahról elindult egy szuperhős képregény sorozat is, „Nagyszerű Rebekah” címmel, aminek természetesen ő a főhőse. Ez a Marvel szerint azért szükséges, mert így végre van egy olyan hős, amire a „transznemű” gyerekek felnézhetnek.

További híreink

Rezsifrász – bölcsődék, óvodák és szociális intézmények is bezárhatnak

Faragó Dániel

“Fontolják meg a gyerekek beoltását, ennek lesz jelentősége az iskolai oktatás szempontjából is”

Irányi Dániel

Arcfelismerő rendszert telepítenek kilenc skóciai iskolába

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben