29.7 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Borsodban is a Mi Hazánk a harmadik út – a Jobbikot “megette” a DK

 

“Az előválasztáson kiderült, hogy Gyurcsány Ferenc pártja, a Demokratikus Koalíció “megette” a Jobbikot Borsodban is.
Jakab Péter, a Jobbik elnöke ugyanis egyetlen választókörzetben sem tudott nyerni a hétből, de a néhány egyéni jobbikos győztesük is sokat köszönhet a DK-ás szavazóknak. Azon választóknak, akiknek elegük van az elmúlt harminc év politikai váltógazdálkodásából, a Mi Hazánk jelenti a harmadik utat. 
Az egyetlen párt, amely felszámolná a no-go zónákat és erre programja is van. Amely járványszolidaritási adót vetne ki a koronavírus haszonélvezőire, a multikra, a gyógyszergyártókra, a kaszinókra és a digitális óriáscégekre. A Mi Hazánk szembeszáll az új világrend kialakítóival, és a Mi Hazánk Mozgalom az egyetlen, amely nem vett részt az elmúlt évtizedek korrupcióiban és rablóprivatizációjában. Jövő tavasszal a borsodi emberek választhatnak, hogy marad a jelenlegi állapot a megyében – amely az elmúlt harminc év eredménye -, vagy egy erős harmadik erő fogja képviselni az itt élőket a Parlamentben.”
– írja közleményében Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke.

További híreink

Toroczkai László- “Felállítjuk a Rongyos Gárda első köztéri emlékművét!”

Faragó Dániel

Biden megemeli a befogadható menekültek plafonját, de “egyelőre” még nem a négyszeresére

Varga Lilla

Levelében értesítették a fél éve halott nőt, hogy koronavírusos

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen