15 C
Budapest
2022. október 1., szombat
Magyar Jelen
BelföldGazdaságHírekVideó

A Mi Hazánk a legerősebb ellenzéki párt, MZP-t még a műsorvezető is kinevette (videó)

A rendkívüli parlamenti ülés és a Mi Hazánk válságkezelési javaslatai is szóba kerültek az ATV reggeli műsorában, ahol Toroczkai László arról beszélt, hogy mi a különbség a Mi Hazánk, a Fidesz és a balliberális ellenzék gazdasági fundamentumai között. 

A Mi Hazánk elnöke felelőtlennek nevezte a fideszes politikusokat, akik nem vettek részt a rendkívüli ülésen, amelynek akár még értelme is lehetett volna, ha érdemi vita folyik. Konkrét javaslatok helyett politikai lózungok és bohózatba illő jelenetek zajlottak le – értékelt Toroczkai.

Egymásra mutogatnak azok, akik ugyanazt a megszorító politikát csinálták az elmúlt 32 évben, ehhez a Mi Hazánknak semmi köze, mi új fejezetet kívánunk nyitni a magyar nemzetgazdaság felépítésével –

fogalmazott a Mi Hazánk elnöke.

A beszélgetés legérdekesebb része, amikor Krug Emília a Mi Hazánk tüntetéseinek létszámát firtatja, mire Kárász Róbert MZP tüntetését hozza fel, ami végül akkora bohózatba fulladt, hogy a műsorvezető is elnevette rajta magát.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=YGqtuDpNfgg[/embedyt]

További híreink

Tartományi választás Olaszországban

Kemény János

Gyorshír: 14 milliárddal támogatja a kormány Mercedest

Faragó Dániel

Illegális hulladéklerakás Érden – feljelentést tett a Mi Hazánk

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben