25.1 C
Budapest
2021. június 22., kedd
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

A Mi Hazánk száműzné Vadai Ágnest a közéletből

– Azt hittük, hogy az internacionalista bolsevizmus szellemét sikerült már száműzni a magyar politika, a közélet világából, Vadai Ágnes ismételten bebizonyította, hogy nem, itt van közöttünk ez a magyargyűlölő bolsevik szellemiség – jelentette ki Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke.

A pártelnök szerint bár igaz, hogy a Gyurcsány-féle tábor az ellenzéki összefogás miatt egy picit szőnyeg alá söpörte a magyarellenességét, de azért, mint fogalmazott, Vadai Ágnesből időnként felszakad az a fajta magyargyűlölet, amely a ’90-es éveket vagy akár a 2000-es évek elejét uralta.

– Ezzel találkozhatunk akkor, amikor Vadai Ágnes magyargyűlöletre használja fel azt a tényt, hogy Marosszentgyörgyön a magyar adófizetők támogatásával, 264 millió forintból egy jégpályát avattak fel, de azért érdekes módon nem háborog, hogy a magyar adófizetőknek 100 milliárd forintba került eddig a migráció

– fogalmazott Toroczkai.

Elmondta, finn szakemberek számításai szerint egy EU-s adófizető számára egyetlen szomáliai migráns 300 millió forintba kerül. A politikus felhívta Vadai figyelmét arra, hogy számos elszakított területen élő, de magyar nemzetiségű és állampolgárságú sportoló ér el komoly sikereket, tehát sokkal jobban megtérülő befektetés, mint egy szomáliai migráns támogatása.

– Hadd mondjak az elmúlt évekből pár felesleges kiadást, ahol nem hördült fel Vadai Ágnes. A magyar kormány korábban 5 milliárd forinttal támogatta Ugandát, 400 millió forintból épített kórházat vagy iskolát Nigériában, olyankor valahogy nem jut eszébe megszólalni – nyomatékosította.

Toroczkai külön idézte Vadai megszólalását, mikor Romániából “ömlő mocsokról” beszélt. Szerinte ez nyilvánvalóan ennek a magyarellenes hangulatkeltésnek a retorikai része volt.

– De az sem tűnt fel neki, hogy nem csak Románia, bár gondolom ő Erdélyre célzott, de nem csak onnan, hanem Ukrajna, Kárpátalja felől is érkezik a Tisza, mint ahogy az sem tűnik fel neki, hogy nyilvánvalóan azt a mocskot, szemetet nem magyarok dobják a folyóba, és ha kiderülne, hogy a szemetelést erdélyi cigányok hajtják végre, akkor biztosan nem háborodott volna fel – mutatott rá.

Véleménye szerint semmi más célja nem volt Vadainak, minthogy belerúgjon a magyarságba. Újra azt a szellemiséget jeleníti meg, amit 2004. december 5-én már megtapasztalhattunk.

– Ezért a Mi Hazánk Mozgalom azt követeli, hogy távozzon, takarodjon Vadai Ágnes és egész csapata a magyar közéletből, mondjon le a parlamenti mandátumáról, illetve nyilatkozzon arról, hogy milyen nem magyar nemzetiségű emberek szavazataival nyerte el mandátumát, kiknek az érdekeit képviseli, a Mi Hazánk pedig továbbra is azokat az állami kiadásokat tartja feleslegesnek, ami nem magyarokat támogat

– zárta gondolatait.

 

A Mi Hazánk elnöke Vadai Ágnessel kapcsolatos gondolatait élő adásban is vállata.

 

 

 

További híreink

Közös jövőt ígért a lánynak, majd prostituáltat csinált belőle

Irányi Dániel

34 sérült: a sofőr, a vizsgabiztos és a busz tulajdonosa is gyanúsított

Kiss Albert

Betörtek az emberi erőforrások miniszteréhez

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben