26.1 C
Budapest
2022. augusztus 19., péntek
Magyar Jelen
Hírek

A népnyúzó végrehajtóknál fog kikötni a kormány “rezsicsökkentése”

– A kormány az elmúlt pár hét intézkedéseivel , a Kata elkaszálásával és a brutális energia áremelés következtében semmi mást sem csinált csak a magyar emberek alól húzta ki az eddig is bizonytalan talajt, a megélhetést és a sárba ki tudja még hányszor fogja megforgatni a magyar családokat az átmenet nélkül bevezetett intézkedéseivel – fogalmaz közleményében Dr. Fiszter Zsuzsanna, a Mi Hazánk végrehajtásokkal foglalkozó szakpolitikusa. Folytatás alább.
 
– Ezek következtében kevesebb elkölthető bevétel marad a családoknál. De akár a megélhetésük is veszélybe hozhatja és nyilván a hiteltörlesztésüket is. És a bajt csak tetézi az egyre növekvő infláció és az élelmiszerek drágulása. Sokan fognak szembesülni, ha igy marad a jogi rendelkezés, hogy vagy esznek és fizetik a rezsit vagy pedig a hitel törlesztést fizetik a továbbiakban. Mivel a kettő együtt nem biztos, hogy fog menni – írja.
– Felháborító, hogy semmilyen átmenet nélkül hozták ezeket a rendelkezéseket. Egy bizonyos a kezdő lökést már megadta a kormány, hogy a hiéna követeléskezelőkhöz, ezt követően pedig a népnyúzó végrehajtókhoz kerüljenek az emberek. Kijelenthető, hogy hitelbedőlési és végrehajtási hullámot indít el ezzel a kormány. Ennek hatása pedig már az ősz folyamán érezhető lesz – mutat rá.
– Követeljük, hogy ne dobja oda az embereket, családokat a nemzet sanyargatóinak a kormány! Ne váljanak a gazdasági válság haszonélvezővé! Mielőbb megoldásokat várunk el ennek megelőzése érdekében! Ezert is fogunk tüntetni országszerte a rezsimegszorítások ellen augusztus elsején. Nem hagyjuk annyiban, hogy családok ezrei menjenek újból tönkre a nemzet sanyargatásából jól élő végrehajtók és követeléskezelők által – zárul a közlemény.

További híreink

Kijárási tilalmat és bezárásokat rendeltek el a Romániához tartozó részeken

Faragó Dániel

Pályázniuk se kellett, úgy kaptak támogatást az igazán szerencsés önkormányzatok

Irányi Dániel

Elmarad a Forma-1-es Kínai Nagydíj

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben