16.4 C
Budapest
2022. szeptember 26., hétfő
Magyar Jelen
BelföldBűnügyHírek

A rendőrség szerint “gyerekek” vertek meg egy hajléktalant Kecskeméten

A térfigyelő kamera buktatta le azokat a tizenéveseket, akik szombat éjjel kipécéztek egy hajléktalant a kecskeméti Noszlopy Gáspár parkbanMiután nem akarta odaadni nekik értékeit, fellökték és agyba-főbe verték, aztán elvették kevéske pénzét és két telefonját. A társaság tagjait elfogták a rendőrök – számol be a honlapján a rendőrség.

A kecskeméti Noszlopy Gáspár parkban múlt szombaton, 23 óra 35 perc körül egy 11 és 14 év közötti életkorú gyerekekből álló 5 fős társaság állt körbe egy hajléktalant, majd az értékei átadására szólították fel. A sértett ennek nem tett eleget, ezért hátulról ellökték. A férfi a földre esett, majd megrugdosták és ököllel ütötték. Ezután elvették a táskáját, amiben pár ezer forintja és két telefonja volt. A sértett a jelenlegi információk szerint könnyű sérüléseket szenvedett.

A megyeszékhely térfigyelő kamerái rögzítették a fiatal rablókat, akiket az adatgyűjtés során beazonosítottak a kecskeméti nyomozók. A társaság tagjait az elmúlt napokban sorra fogták el.

A csapat tagjai közül kettő gyereket őrizetbe vettek a rendőrök. Az ügyben rablás miatt indított büntetőeljárást a Kecskeméti Rendőrkapitányság. A rendőrök az elkövetők bőrszínéről, származásáról semmilyen információt nem tartottak fontosnak megosztani.

A bűnüldöző szerv saját honlapján csak azt emeli ki, hogy a bűnözők nem felnőttek. 

 

További híreink

Elbukott az állatvédelmi törvény szigorításának kísérlete

Avar Álmos

Srí Lankán 26000 embert tartóztattak le a kijárási tilalom megsértése miatt

Kiss Albert

“Türelmi zónát” kapnak a “szexmunkások” Miskolcon

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben