27.2 C
Budapest
2022. július 5., kedd
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

Aluljáróban támadt áldozatára a miskolci “fiatal”

Aluljáróban támadt áldozatára a “fiatal”. Belekötött, majd ököllel ütlegelte. A Miskolci Rendőrkapitányság szerint ez mindössze garázdaság. 

2021. május 12-én az esti órákban a miskolci Búza-téren lévő aluljáróban egy ismeretlen belekötött egy 19 éves helyi férfiba, majd bántalmazta. Az esetről az aluljáró kamerája felvételt készített, melyet a rendőrség a napokban hozott nyilvánosságra:

A Miskolci Rendőrkapitányság a Police.hu-n kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a felvételen, illetve képeken látható cigánnyal kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a nap 24 órájában elérhető a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó száma.

 

További híreink

Ismét riasztást adott ki a Nemzeti Kibervédelmi Intézet az interneten terjedő, zsaroló e-mailek miatt

Varga Lilla

Észak-Macedónia migrációs válsághelyzetet hirdetett északi és déli határán

Dunai Tibor

Szent István király birtokán vert tábort a Mi Hazánk

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen