9.4 C
Budapest
2022. május 19., csütörtök
Magyar Jelen
Hírek Külföld

Anglia: 11 éves kislányt erőszakolt meg a gambiai férfi

Csak tizenhárom évet kapott érte…

Börtönbe került a 11 éves kislányt megerőszakoló bevándorló

Tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélte az angliai Bradford bírósága azt a gambiai bevándorló férfit, aki egy 11 éves kislányt erőszakolt meg saját otthonában. A kislány úgy menekült meg, hogy kiugrott az első emeletről.
A férfi, Haji Kaloga (31) betört a lakásba és a gyerekszobában a földre teperte és fojtogatta kislányt, aki sírva könyörgött az életéért. A brutális bántalmazás és nemi erőszak után azt mondta Kaloga, hogy ha bárkinek elmondja a történteket, megöli. A kislány ekkor ugrott ki az első emeletről az ablakon és futott egy rendőrjárőrhöz. A kislány annyira rémült volt, hogy először nem mert beszállni a járőrautóba. A férfit szinte azonnal elfogták, de tagadta bűnösségét, azonban a DNS minta is igazolta a nemi erőszak megtörténtét.
Tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélték a gambiai bevándorló Kalogát 13 év alatti gyermek ellen elkövetett nemi erőszak és betörés vádpontjaiban. (thetelegraphandargus)

További híreink

Fényes nappal próbált megerőszakolni egy nőt New Yorkban (videó)

Irányi Dániel

Joe Biden rendelte el Szíria bombázását

Irányi Dániel

Málenkij robot- 5 milliós büntetést kapnak az orvosok, ha nem akarnak “önkéntesen” túlórázni

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen