5.4 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
HírekKülföld

Anglia: 11 éves kislányt erőszakolt meg a gambiai férfi

Csak tizenhárom évet kapott érte…

Börtönbe került a 11 éves kislányt megerőszakoló bevándorló

Tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélte az angliai Bradford bírósága azt a gambiai bevándorló férfit, aki egy 11 éves kislányt erőszakolt meg saját otthonában. A kislány úgy menekült meg, hogy kiugrott az első emeletről.
A férfi, Haji Kaloga (31) betört a lakásba és a gyerekszobában a földre teperte és fojtogatta kislányt, aki sírva könyörgött az életéért. A brutális bántalmazás és nemi erőszak után azt mondta Kaloga, hogy ha bárkinek elmondja a történteket, megöli. A kislány ekkor ugrott ki az első emeletről az ablakon és futott egy rendőrjárőrhöz. A kislány annyira rémült volt, hogy először nem mert beszállni a járőrautóba. A férfit szinte azonnal elfogták, de tagadta bűnösségét, azonban a DNS minta is igazolta a nemi erőszak megtörténtét.
Tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélték a gambiai bevándorló Kalogát 13 év alatti gyermek ellen elkövetett nemi erőszak és betörés vádpontjaiban. (thetelegraphandargus)

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben