3 C
Budapest
2022. november 30., szerda
Magyar Jelen
Bűnügy

Áradt a marihuánaszag a drogdíler autójából

Őrizetbe vettek két drogdílert Budapesten. A belvárosi nyomozók több mint egy kilogramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei 2020. január 4-én 20 óra körül állítottak meg egy autóst a Széchenyi rakparton. Az intézkedés során a rendőrök megérezték a kocsiból kiáramló marihuánaszagot, így átvizsgálták a férfi ruházatát és gépjárművét is. A 34 éves férfi kabátja belső zsebéből kábítószergyanús anyag került elő, így B. Krisztiánt a járőrök előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi kereskedelmi céllal szerzett kábítószert.

Az eljárás során a belvárosi nyomozók egy másik feltételezett terjesztőhöz is eljutottak, akit 2020. január 5-én fogtak el XIII. kerületi lakásában. Az őrizetbe vett személyek lakásán a nyomozók kutatást tartottak, mely során összesen több mint egy kilogramm kábítószergyanús anyagot, valamint azok árusításához használt eszközöket – közel kétezer simítózáras műanyag tasakot – foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 34 éves B. Krisztiánt és a 46 éves J. Zsuzsannát kábítószer-kereskedelem bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

(police.hu)

További híreink

Iraki embercsempészek lőttek magyar rendőrökre Pest megyében

Irányi Dániel

Fényes nappal raboltak ki egy idős nőt Budapesten

Irányi Dániel

A börtönök visszatartó ereje: szabadulás után árult drogot

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben