2.1 C
Budapest
2021. november 30., kedd
Magyar Jelen
Bűnügy

Áradt a marihuánaszag a drogdíler autójából

Őrizetbe vettek két drogdílert Budapesten. A belvárosi nyomozók több mint egy kilogramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei 2020. január 4-én 20 óra körül állítottak meg egy autóst a Széchenyi rakparton. Az intézkedés során a rendőrök megérezték a kocsiból kiáramló marihuánaszagot, így átvizsgálták a férfi ruházatát és gépjárművét is. A 34 éves férfi kabátja belső zsebéből kábítószergyanús anyag került elő, így B. Krisztiánt a járőrök előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi kereskedelmi céllal szerzett kábítószert.

Az eljárás során a belvárosi nyomozók egy másik feltételezett terjesztőhöz is eljutottak, akit 2020. január 5-én fogtak el XIII. kerületi lakásában. Az őrizetbe vett személyek lakásán a nyomozók kutatást tartottak, mely során összesen több mint egy kilogramm kábítószergyanús anyagot, valamint azok árusításához használt eszközöket – közel kétezer simítózáras műanyag tasakot – foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 34 éves B. Krisztiánt és a 46 éves J. Zsuzsannát kábítószer-kereskedelem bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

(police.hu)

További híreink

Keresik a rendőrök a mélygarázs “fantomját”

Varga Lilla

Gyermekek elleni szexuális bűncselekményekért 18 év fegyházra ítéltek egy férfit Tatabányán

Varga Lilla

Kellett az autója, hát összeverték a slusszkulcsért

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben