14.1 C
Budapest
2022. szeptember 25., vasárnap
Magyar Jelen
Külföld

Az Al-Kaida keresztre feszített egy orvost Jemenben (videó+18)

Az Al-Kaida tagjai megöltek és keresztre feszítettek egy orvost a jemeni Bayda kormányzóság Al-Sawmaah körzetében.

A terroristák először lelőtték Dr Mutahar Al-Yousfi helyi orvost akit kémkedéssel vádoltak, majd holttestét keresztre feszítették és közszemlére tették.

A tettükről videót is készítettek, melyet a közösségi médiában terjesztenek.

A jemeni hadsereg és az Ansarullah népi ellenállási mozgalom csütörtökön jelentős területeket szabadított fel az Al-Kaida jemeni csoportja általi megszállás alól.

A sikeres katonai akcióra Bayda kormányzóság területén került sor és a vereség után az Al-Kaida, valamint az Iszlám Állam csapatai Maarib kormányzóság irányában vonultak vissza.

Helyi információk szerint a dzsihadisták Shabwah és Al-Sawmaah körzetek felé menekültek amik szaúdi megszállás alatt állnak.

Orientalista.hu-Al-Isfahani (Uprising Today)

További híreink

Az Egyesült Államok megerősíti katonai jelenlétét Németországban

Varga Lilla

Lemondott a francia kormány

Dunai Tibor

Emlékeztetik a feledékeny briteket- már Angliában is a negyedik oltás következik

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben