0.8 C
Budapest
2022. december 8., csütörtök
Magyar Jelen
Hírek

Az elmúlt hétvégén 350 migráns akart bejutni hazánk területére

Mozgalmas hétvégéje volt a rendőrségnek.

Több mint 350 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök péntektől vasárnapig – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

A balliberálisok szerint a migránsok nem is léteznek. Vicceket kreálnak egy olyan problémából, ami csak azért marad láthatatlan az ország lakosságának nagy része előtt, mert a kerítés és annak őrzői jól végzik a dolgukat. Itt látható, hogy mennyire “álprobléma” a migránsveszély! A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 115, szombaton 128, vasárnap 91 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron a rendőrök. A román határszakaszon 19 migránst fogtak el. Az elmúlt héten az ország területén összesen 630 illegális bevándorlót tartóztattak föl és kísértek vissza a rendőrök. A megelőző héten – november 25.  és december 1. között – ez a szám 774 volt.

Forrás: 888.hu

 

 

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben