17.6 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Az Orvosi Kamara üdvözli a koronavírus elleni oltás kötelezővé tételét

A Magyar Orvosi Kamara fontosnak tartja és üdvözli a koronavírus elleni oltás kötelezővé tételét az egészségügyben dolgozóknak – közölte a kamara elnöksége a szervezet honlapján pénteken.

“Jelenleg ez az intézkedés biztosíthatja a betegek és a kollégák védelmét”

– írták. Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken jelentette be, hogy az egészségügyi dolgozóknak kötelező lesz a koronavírus elleni oltás.

A kamara emlékeztetett: eddig is volt kötelező oltás, például a hepatitisz B elleni. Az egészségügyi dolgozók koronavírus elleni átoltottságáról a kamarának hivatalos adata nincs, de az átoltottságuk magasabb, mint a lakosságé – áll a közleményben.

(MTI)

Kapcsolódó: https://magyarjelen.hu/a-delta-varians-halalozasi-rataja-alig-01-szazalek-megis-emiatt-tennek-kotelezove-az-oltast/

További híreink

Így (f)osztogat a szivárványkoalíció a DK fővárosában

Faragó Dániel

Lazítanak a járványügyi intézkedéseken több európai országban is

Dunai Tibor

Már csaknem hétmillió amerikai leadta szavazatát az elnökválasztáson

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen