13.6 C
Budapest
2021. május 10., hétfő
Magyar Jelen
Belföld

Belterjes házibuli: az ATV bojkottjára szólított fel TGM

Az izgalom a tetőfokára hágott, Tamás Gáspár Miklós megtörölte a szemüvegét, húzott egyet a kantáros nadrágján, megnézte az időt baglyos falióráján, reggelre virradóra pedig fogta magát és felszólított. 

A felszólított a kedves televízió-néző és a rádió-hallgató. Közülük is azok, akik az ATV és a Spirit FM műsorait fogyasztják. TGM azt kéri, hogy ne nézzék, ne hallgassák többet, mert a Spirit FM ezentúl már a Klubrádió frekvenciáján sugároz, miután a Klubrádió frekvenciáját az NMHH nem hosszabította meg.

“Különösen vonatkozik ez a fölhívás – amelynek remélhetőleg foganatja lesz – értelmiségiekre, szakértőkre, közéleti szereplőkre, föllépő művészekre, akiknek ez csak kisebb kellemetlenség. Bonyolultabb a helyzete az ellenzéki politikusoknak, akiknek szükségük van a médiaszereplésekre a választási kampány megkezdésével (ami már megtörtént), hiszen őket főleg csak az ATV egy-két műsora engedi a nyilvánosság elé.” -írja Tamás Gáspár Miklós.

A filozúfus úgy látja, hogy az ATV a Fidesz kegyeltje lett és azok a poltikusok, akik bemennek a műsorokba, így részei lesznek Orbán tervének.

A felhívás a Klub Rádió honlapján jelent meg, TGM értékes gondolatait pedig egészen addig nem hallhatják az ATV nézői és a Spirit FM hallgatói, amíg a Klubrádió újra el nem indulhat.

Arról persze nem szól a hír, hogy a Spirit FM mennyivel színvonalasabb, mint a Klubrádió, ahogy arról sem, hogy TGM miért nem aggódik a jobboldali politikusok cenzúrázott, letiltott, vagy éppen lekorlátozott Facebook oldalai miatt. Természetesen az M1 bojkottjára nem szólított fel a letiltott Trianon film kapcsán, de arról sem beszélt, hogy a legnépszerűbb nemzeti zenekarok miért nem szerepelnek a Petőfi rádióban, vagy a fesztiválok nagyszínpadain.

“Egyértelmű, következetes, szívós, hosszan tartó bojkottra van szükség. Legalább addig, ameddig a Klubrádió vissza nem nyeri a frekvenciáját. Vagy még tovább.”

-írja a következetes TGM.

(fotó:ahang.hu)

 

További híreink

“Úgy készülünk, hogy idén augusztusban is lesz Magyar Sziget” – mondja a fesztivál főszervezője

Kemény János

Kinevezték az első állatvédelmi miniszteri biztost

Irányi Dániel

Még egy adat tegnapról: 190 köbméter hulladék

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben