5.4 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
BűnügyHírek

Bezárta és megverte kiskorú barátnőjét egy férfi

A Szolnoki Törvényszéken jogerősen lezárult annak a harmincas éveiben járó férfinak a büntetőügye, aki két éve, egy veszekedés után órákig nem engedte ki a lakásából, és többször meg is ütötte kiskorú barátnőjét. A többszörösen büntetett előéletű férfit személyi szabadság megsértésének bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt jogerősen 2 év 6 hónap börtönre ítélték, 3 évre eltiltották a közügyektől, és kizárták a feltételes szabadságra bocsátás kedvezményéből – írja a Szolnoki Törvényszék Sajtóosztálya. 

Az eset 2018. április 25-én az ötezer lakosú Jász-Nagykun-Szolnok megyei nagyközségben, Jászladányon történt: 

“A pár délelőtt tíz óra körül kapott hajba. A fiatal nő el akart menni a lakásból, a férfi azonban nem engedte el. Kulcsra zárta a bejárati ajtót, kivetette a kulcsot a zárból, és pofon, majd tarkón ütötte a lányt. Hiába kérte sírva, majd kiabálva, hogy engedje ki, a férfit nem hatotta meg. A kiabálást azonban meghallották az utcán, és szóltak a fiatal nő nagyanyjának, aki a házhoz ment. Látta, amint a férfi testvére bemegy a lakásba, követte őt, és miközben a vádlott becsukta volna az ajtót, a lábát az ajtónyílásba tette. Ezután a kezénél fogva próbálta kirántani unokáját a résen, miközben folyamatosan a rendőrséggel fenyegette a férfit, aki végül engedett, és hagyta elmenni.”

A férfi többszörösen büntetett előéletű volt.

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben