12.1 C
Budapest
2022. május 20., péntek
Magyar Jelen
Bűnügy

Börtönben marad a 14 éves lányt megerőszakoló és megyilkoló iraki bevándorló

A német bíróság elutasította Ali Bashar Zebari iraki illegális bevándorló fellebbezését, így érvényben marad a rá kirótt életfogytiglani börtönbüntetés – írja a Times of Israel.

Zebari először többször megerőszakolt egy 11 éves kislányt a menekültszállón, majd megerőszakolta és megfojtotta a 14 éves Susanna Feldmannt. A rendőrségi körözés elől visszamenekült Irakba (ekkor már valahogy nem volt olyan veszélyes az ország), de az iraki hatóságok átadták a németeknek.

Ali Bashart júliusban ítélte a wiesbadeni állami bíróság  életfogytiglani börtönbüntetésre, egy négy hónapos tárgyalást követően, mely hatalmas hullámokat ver a német közéletben.

(Times of Israel, Gerilla – Franciaország végnapjai FB oldal nyomán)

További híreink

Magyar katonákra támadtak a határnál

Irányi Dániel

Miskolci drogdílereket fogott a rendőrség

Irányi Dániel

Huszonhat embert vettek őrizetbe embercsempészet gyanújával a “halálkamion” ügyében

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen