3.9 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
Bűnügy

Börtönben marad a 14 éves lányt megerőszakoló és megyilkoló iraki bevándorló

A német bíróság elutasította Ali Bashar Zebari iraki illegális bevándorló fellebbezését, így érvényben marad a rá kirótt életfogytiglani börtönbüntetés – írja a Times of Israel.

Zebari először többször megerőszakolt egy 11 éves kislányt a menekültszállón, majd megerőszakolta és megfojtotta a 14 éves Susanna Feldmannt. A rendőrségi körözés elől visszamenekült Irakba (ekkor már valahogy nem volt olyan veszélyes az ország), de az iraki hatóságok átadták a németeknek.

Ali Bashart júliusban ítélte a wiesbadeni állami bíróság  életfogytiglani börtönbüntetésre, egy négy hónapos tárgyalást követően, mely hatalmas hullámokat ver a német közéletben.

(Times of Israel, Gerilla – Franciaország végnapjai FB oldal nyomán)

További híreink

Vakcinákról és menekültkérdésről is megállapodtak a G20-ak

Magyar Jelen

Minek kell még történnie, hogy kiadják a tűzparancsot az EU külső határain?

Horváth Tamás

Tájidegen entitások délen – 30 határsértőt fogtak el Homorúdon

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben